Connect with us

stoplekto

Νίκη στην πρεμιέρα για Πανναξιακό

Published

on

Σπουδαία νίκη με 1-0 στην Μυτιλήνη πήρε ο Πανναξιακός απέναντι στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής,  στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ΄Εθνική

Ο Πανναξιακός σαφώς πιο έμπειρη ομάδα από τις προηγούμενες της συμμετοχές στην κατηγορία, έδειχνε να ξέρει ακριβώς τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Η σκληρή άμυνα και οι αντεπιθέσεις ήταν τα όπλα των φιλοξενούμενων, που ευτύχισαν στο 76′  να προηγηθούν έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα του Διαγόρα.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αν και είχε την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού, στην τελική προσπάθεια παρουσιάζονταν φλύαρη και δεν φάνηκε σε καμιά περίπτωση να τρομάζει την ομάδα της Νάξου με κάποια σημαντική της ευκαιρία.

Μπροστά σε 300 φιλάθλους, ο Πανναξιακός έδειξε στοιχεία πειθαρχημένης ομάδας, απέναντι στον ενθουσιώδη Διαγόρα, στο 36′ η πρώτη καλή φάση του αγώνα όταν από το κόρνερ του Κατσούδα ο Παπανικολάου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Πανναξιακός δημιούργησε φάσεις, πρώτα στο 75′ με τον Λίκα από κλέψιμο και πάσα του Κούτρου, κι αμέσως μετά ,όταν ο Λίκα πάσαρε στον Ευριπιώτη που εκτέλεσε για το 0-1.

Στο 90′ χρειάστηκε γκολκίπερ του Πανναξιακού Τσουκαλάς να επέμβει σωτήρια σε σουτ του Μουτζούρη,για να μείνει το πολύτιμο σκορ.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ Ζαραβίνος, Γιαννόπουλος, Γεωργακόπουλος του συνδέσμου Αθηνών.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βογιατζής, Νεζάι [90′ Κουτλής], Γκιάτα, Τριλιανός, Βαξεβάνης [64′ Μαραγκός], Σπάρταλης, Χατζηκυριάκος, Πουλασιχίδης, Παπαδόπουλος, Βαμβουκλής, Φιλιανός [78′ Μουτζούρης]

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Κωτσαρής, Παπανικολάου, Κατσάνης, Κουφόπουλος [70′ Γαλάνης], Λίκα [90′ Καπίρης], Ευριπιώτης,Ντάσιος [88’Πιτταράς], Κούτρος, Κατσούδας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply