Connect with us

stoplekto

Φαντασμαγορική φιέστα η Κύπρος Κορυδαλλού

Published

on

Μια ονειρική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην μεγάλη γιορτή – φιέστα της Κύπρου Κορυδαλλού προχθές βράδυ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Soccerino football Club στο Ρέντη.

Η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος της ομάδας πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους τους ποδοσφαιριστές και φίλους του συλλόγου.

Ιδιαίτερα όταν  ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας απένειμε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας  στους ποδοσφαιριστές της Κύπρου , ο ουρανός «άστραψε» από τα πυροτεχνήματα και η νύχτα έγινε μέρα .

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΕΠΣ Πειραιά, ο διευθυντής των γραφείων της Ένωσης Παναγιώτης Νταλάκος και από το υπαλληλικό προσωπικό ο Μάνος Δαρζέντας .

Επίσης βραβεύτηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων για την προσφορά τους. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που τιμήθηκε ο Νίκος Αγαπητός που εγκατέλειψε φέτος την ενεργό δράση.

Παραβρέθηκαν από την ΕΠΣΠ οι κ. Κώστας Χολέβας, Γιάννης Σταματάτος, Βασίλης Κουτσούπης, Παναγιώτης Νταλάκος, Νίκος Παρασκευάκος, οι πρόεδροι των σωματείων Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας, και Ολυμπιακού Κερατσινίου Διαμαντής Ρίζος κ.α.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply