Connect with us

stoplekto

Ακόμα σκοράρουν Νεοπεντελικός και ΑΕ Αιγάλεω

Published

on

Απίστευτο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Μελισσίων όπου η ΑΕ Αιγάλεω έφυγε δύσκολα νικήτρια με το εντυπωσιακό 5-4 κόντρα στον Νεοπεντελικό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο χάρις σε τέρματα του Αλεξανδράκη στο 3′ και του Σαγματόπουλου στο 8′. Οι κυανόλευκοι μείωσαν σε 2-1 έχοντας δράστη στο 25′ τον Σκορδίλη αλλά ο Κωνσταντάκης πέτυχε το 3-1 ένα λεπτό αργότερα. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο 36′ ο Χολέβας μείωσε σε 3-2 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανίτης ισοφάρισε σε 3-3 στο 49′ αλλά στο 58′ ξανά ο Σαγματόπουλος σκόραρε για το 4-3. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι άδειασαν και στο 66′ ο Χολέβας πέτυχε το 4-4 και στο 76′ ο Πέρδιος σφράγισε την ολική ανατροπή και το τελικό-εντυπωσιακό 4-5 υπέρ της Αε Αιγάλεω που τερμάτισε τρίτη με 49 βαθμούς έναντι 38 των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Μουρουνάκης, Τενεκούδης, Βαβουράκη.

Νεοπεντελικός: Τσεβάς (83′ Χαλκιάς), Φιλιππής, Χαρίσης, Σπυρόπουλος, Στραβοράβδης, Πρόντα, Σ. Σαγματόπουλος (80′ Γκουρούσης), Δαλέκος, Γ. Σαγματόπουλος (60′ Τσαπαλιάρης), Κωνσταντάκης, Αλεξανδράκης.

ΑΕ Αιγάλεω: Γ. Χολέβας, Νιώρας, Μίχας, Σκεπαρνιάς, Τσιρδήμος, Βέρρας, Κ. Χολέβας (86′ Ξημεράκης), Παπαδόπουλος (27′ Πλατανίτης), Πέρδιος (90′ Ηλιόπουλος), Λιβέρης, Σκορδίλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply