Connect with us

3ος Όμιλος

Νικηφόρο φινάλε για Παναργειακό

Published

on

Με νίκη επί του ΑΟ Λουτρακίου τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του την φετινή σεζόν ο Παναργειακός. Οι «λύκοι» επικράτησαν με 3-0 των «οράνιε» που αγωνίστηκαν με αλλαγές στην σύνθεση τους.

Στο 13’ ο Κατσικοκέρης σημείωσε τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ αλλά η προσπάθεια του Χατζηστάμου δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναργειακός μπήκε ποιο ζωηρός και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 63’ με πλασέ του Πούτσι μετά από σέντρας του Καλαγκάνη (1-0).

Στο 65’ ο Σίμωση με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, από τα ένδεκα βήματα προήλθε και το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων στο 82’ (χέρι του Σουσούνη μέσα στην περιοχή), την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Λιόσης που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Κατοίκος (Αθηνών)

 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Πνευματικός, Λιόσης, Καλαγκάνης, Μαυρομάτης, Μπριλάκης, Λίτσος, Ρότα, Πότσι, Κατσικοκέρης (70’ Παπαϊωάννου), Κοιλιάρας (46’ Πούτσι), Σίμωσης (70’ Ετόφ)

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλιακμάνης, Παπουτσής, Τσώκος, Σπέτσι (75’ Σιώκος), Μαυρέλης, Σουσούνης, Σπανίδης, Χατζηστάμου, Αμπαδιωτάκης, Διαμαντόπουλος, Ζερβός (75’ Πέτρου)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply