Connect with us

3ος Όμιλος

Φωτόπουλος: Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου…

Published

on

Μια επιτυχημένη σεζόν έχει ολοκληρωθεί από την περασμένη Κυριακή για τον ΠΑΟΒ, ο οποίος για την τελευταία αγωνιστική θα πάρει άκοπα τους βαθμούς από την Κύμη.

 

Η σεζόν ήταν δύσκολη για τους «πράσινους» καθώς είχε σκαμπανεβάσματα. Η ουσία όμως είναι ότι η «Μπάρτσα» επέδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας στα δύσκολα και με τη συμπαράσταση και του κόσμο της, πέτυχε το σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από την ανανέωση της συμμετοχής της και στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία σαφώς κι αναλογεί στον προπονητή της Ηλία Φωτόπουλο, ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα έδωσε της προσέδωσε το κάτι παραπάνω που έλειπε έως τότε και το οποίο ήταν αναγκαίο για να επιτευχθεί η σωτηρία.
Ο Βαρδαίος τεχνικός, με δηλώσεις τους δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους όσοι συνεργάστηκε: «Ο σκοπός επετεύχθη κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, καθώς ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες. Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Μάκη Πολίτη, τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Καποτά, τον φροντιστή Ανδρέα Πατσούρα για την άριστη συνεργασία μας. Πολλές ευχαριστίες αξίζουν και στον φίλαθλο κόσμο μας για την συμπαράστασή του», μας δήλωσε χαρακτηριστικά.
Άπαντες, λοιπόν, στις τάξεις της Βάρδας είναι ικανοποιημένοι και με το συναίσθημα αυτό έχουν αρχίσει οι καλοκαιρινές διακοπές, καθώς οι προπονήσεις δεν συνεχίζονται, αφού δεν συντρέχει άλλωστε κανένας λόγος.

Olympiasports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply