Connect with us

3ος Όμιλος

Χαμόγελα στον Παναρκαδικό

Published

on

Η είσοδος στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας ήταν ο στόχος του Παναρκαδικού πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Καλαμάτα. Το “τριφύλλι” επικράτησε με 1-0 της Καλαμάτας, για την 30η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και τερμάτισε στην πεντάδα της βαθμολογίας με 47 βαθμούς.

 

Με την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναρκαδικού κ. Πέτρος Καλαντζής και ο σκόρερ του “τριφυλλιού” Γιώργος Τριμπόνιας με δηλώσεις του αναφέρθηκαν ότι ο στόχος ήταν το νικηφόρο κλείσιμο της σεζόν.

Πέτρος Καλαντζής: “Το παιχνίδι με την Καλαμάτα, ήταν ένα ματς στο οποίο και εμείς και ο κόσμος, θέλαμε να κλείσουμε την περίοδο όσο γίνεται καλύτερα. Δουλέψαμε στο παιχνίδι πολύ καλά και μας βγήκε μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να κλείσουμε την σεζόν νικηφόρα αλλά και να έχουμε καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα για το αύριο του Παναρκαδικού. Σε όλες τις ομάδες είναι δύσκολα τα πράγματα. Από ότι βλέπω και ακούω, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα”.

Γιώργος Τριμπόνιας: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον γιατί ούτε εμείς ούτε και η Καλαμάτα είχαμε ενδιαφέρον. Εμείς θέλαμε τη νίκη, προκειμένου να κλείσουμε την σεζόν μέσα στην πεντάδα και κατορθώσαμε με το γκολ στο 78′ να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’α αυτό. Την παρουσία μου στην ομάδα, πιστεύω ότι θα την κρίνουν οι άλλοι. Εγώ πιστεύω ότι βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή παρουσία. Πιστεύω ότι ήμασταν από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος στον δεύτερο γύρο. Το δείξαμε με τα αποτελέσματα και την βαθμολογική συγκομιδή που είχαμε”.
Πηγή: arcadiasports

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply