Connect with us

3ος Όμιλος

Ξύπνησαν μνήμες – Ράγισαν καρδιές – Γέμισε χαμόγελα το Στάδιο στην λαμπρή φιέστα του Πανελευσινιακού

Published

on

Συγκλονιστικές στιγμές  έζησαν  οι φίλοι του Πανελευσινιακού που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην φιέστα που οργάνωσε η διοίκηση των «σταχυοφόρων» για να γιορτάσει την επάνοδο του ιστορικού συλλόγου στα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου  μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.  . Η συγκίνηση ο ενθουσιασμός και η  χαρά ήταν ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα των φίλων της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών  στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Γιαλιάς και ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αλέκος Παθιάκης δεν έκρυβαν την συγκίνηση τους για την μεγάλη αυτή φετινή επιτυχία με την βοήθεια φυσικά   του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος. . Έξαλλα πανηγύρια και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που μόχθησαν μια ολόκληρη σεζόν  για να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας στο τέλος.

Η σημαντική αυτή μέρα για την Ελευσίνα ξεκίνησε με φιλική αναμέτρηση  απέναντι στον  σύλλογο του Πανιωνίου που για την ιστορία επικράτησε με 3-1 των «πρωταθλητών»

Στο ημίχρονο του αγώνα  απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες

Καταρχήν στον Διευθυντή  του ποδοσφαιρικού τμήματος  του Πανιωνίου Νίκο Ζαμάνη με τον τελευταίο να ανακοινώνει και την αδελφοποίηση των δύο ιστορικών σωματείων!!

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι πρώην πρόεδροι του Πανελευσινιακού Κοσμάς Παπανικολάου και Δήμος Κονδύλης αλλά και τρεις παλιές δόξες των «σταχυοφόρων» Μιχάλης Καναβάς, Ματθαίος Μουράτης και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Νίκος Αδάμ.

Τιμήθηκε ακόμα και η εφηβική ομάδα του Πενελευσινιακού που κατέκτησε επίσης τον τίτλο στην κατηγορία της.

Στο τέλος  η ΠΑΕ Πανιώνιος απένειμε αναμνηστική πλακέτα στους Ελευσίνιους με τον πρόεδρο του συλλόγου Χρήστο Δάρρα  να εύχεται το περίφημο… “και του χρόνου μαζί στην Α΄Εθνική“…με τους φίλους του Πανελευσινιακού να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε και η απονομή του πρωταθλήματος από τον Πρόεδρος της επιτροπής της Γ’ Εθνικής , μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ και προέδρου της ΕΠΣΔΑ κ.Μιχάλη Τζανόπουλο που ευχήθηκε « με το καλό και στην superleague

To τι ακολούθησε δεν περιγράφεται… σαμπάνιες έλουζαν ποδοσφαιριστές παράγοντες και φίλους  της ομάδας που έγιναν ένα κουβάρι, εκατοντάδες βεγγαλικά δημιούργησαν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα  και το “πάρτι” ήρθε σε κορύφωση  .

Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Γιαλίας αφιέρωσε για μια ακόμα φορά τον τίτλο στον πατέρα του Γιώργο  που έφυγε από την ζωή  πρόσφατα αλλά και σε όλο τον Ελευσινιώτικο λαό.

Τα συνθήματα υπέρ του προέδρου Χρήστου Γιαλιά αλλά και του τεχνικού της ομάδας Σταυρου Ψυμουλάκη κυριάρχησαν στα στόματα των ¨σταχυοφόρων»  .

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πανηγύρι συνεχίστηκε στην ταβέρνα του Παναγιώτη Κουτσαφτάκη ( μέλους του ΔΣ)

fiesta panelefsiniakos2

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply