Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Αντώνη

Published

on

Με τους  σημερινούς αγώνες των πλέι άουτ της Β’ Κατηγορίας πέφτει και η αυλαία των Πειραϊκών πρωταθλημάτων γενικότερα. Τα παιχνίδια αυτά είναι τα τελευταία για την χρονιά 2014-2015. Μια χρονιά με αρκετές συγκινήσεις , και φυσικά με χαρές και λύπες , γιατί αυτά είναι τα συναισθήματα  που υπάρχουν στο  ποδόσφαιρο. Γενικά ήταν μια καλή και επιτυχημένη χρονιά με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ να δίνουν μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα νότα στο πρωτάθλημα. Δεν έλειψαν βέβαια και κάποιες ακραίες συμπεριφορές. Όσο για τη διαιτησία , μπορούμε να πούμε ότι έκανε κάποια  βήματα μπροστά  με νέους ταλαντούχους διαιτητές. Φυσικά δεν έλειψαν τα λάθη , τα οποία είναι μέσα στο πρόγραμμα και αναπόφευκτα .  Αρκεί να μην γίνονται σκόπιμα .Μακάρι η νέα χρονιά να πάει καλύτερα . Σε όλους τους τομείς….

Με ξαφνικό πρόβλημα υγείας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο « Μετροπόλιταν» ο γνωστός παράγοντας του Πειραϊκού ποδοσφαίρου  Γιάννης Τσιριγώτης . Ο ίδιος  όμως δεν ..μασάει από κάτι τέτοια  και σύντομα θα είναι και πάλι κοντά  στην οικογένεια του και τη δουλειά του. Περαστικά σου Γιάνναρε….

«Άνθρωποι σαν τον Τάκη  Μιχαλέτο, με το ήθος και την μεγάλη προσφορά στο πειραϊκό ποδόσφαιρο και ειδικά στον τομέα των υποδομών, είναι κρίμα να φεύγουν τόσο γρήγορα και τόσο νέοι. Τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στην ΠΑΕ Ατρόμητος.»απευθύνει το Δ/Σ του ΑΠΟ Περαμαϊκός με ανακοίνωση του θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη και την οδύνη του για τον θάνατο ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο  και τις υποδομές»…

Η διοίκηση του ΑΟ Χαλκηδόνα στην οποία ο Τάκης Μιχαλέτος αφιέρωσε  τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, ανακοίνωσε ότι αντί στεφάνου στην κηδεία του , θα καταθέσει ένα ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό , αφιερωμένο στη μνήμη του….

Μετά την Χαραυγή , δυο ακόμα σωματεία Η ΑΕ  Μ. Αετού Ολυμπιάδα και ο ΑΟ Κορυδαλλός συλλυπούνται βαθύτατα τον πρώην προπονητή τους Δημήτρη Αλειφεράκη για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας η κηδεία της οποίας έγινε χθες το μεσημέρι στο Νεκροταφείο Σχιστού…..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply