Connect with us

stoplekto

Νέα διοίκηση στον ΑΟ Καραβά

Published

on

Παρουσία πολλών φίλων και μελών του ΑΟ Καραβά πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου . Κύριο θέμα ήταν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. , που θα οδηγήσει τον σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια σε επιτυχίες και σταθερότητα.

Πρόεδρος ανέλαβε ο επιχειρηματίας Χρήστος Σκανδάλης που βοήθησε και στάθηκε κοντά στην ομάδα τη χρονιά που πέρασε. Επιστροφή στα διοικητικά του Παναγιώτη Βαλαβάνη γιού του αείμνηστου προέδρου Γρηγόρη.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η παρακάτω :

Πρόεδρος : Σκανδάλης Χρήστος, Α’ Αντιπρόεδρος : Βρεκούσης Ευάγγελος. Β’ Αντιπρόεδρος :  Μέγγουλης Δημήτρης . Γενικός Γραμματέας: Βαλαβάνης Παναγιώτης. Ειδικός Γραμματέας: Κανάκης Τάσος. Ταμίας : Σκανδάλης Βασίλης. Έφορος : Βασιλειάδης Σπύρος. Διευθυντής Ποδοσφαιρικού τμήματος και Γενικός Αρχηγός: Ρούσσος Ιωσήφ. Μέλη: Καραγιώργης Γιώργος , Σταματάκης Νίκος, Γκίκας Σπύρος, Κοντογιώργης Χαράλαμπος, Μπέσης Γιώργος .

Για τον σύλλογο ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Βρεκούσης δήλωσε:

«θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δημιουργήσουμε μια υγιή και ανταγωνιστική ομάδα. Τις επόμενες ημέρες θα κλείσει και το θέμα του προπονητή με θέληση όλων να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο Γιώργος Μοδινός μιας και με την παρουσία του στον πάγκο οι επιτυχίες είναι αδιαμφισβήτητες.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply