Connect with us

stoplekto

Συνεχίζουν Δοντσίδης , Νεοφώτιστος στη Νίκη Ρέντη

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟΦΑΡ Νίκη Ρέντη λάβαμε το παρακάτω δελτίο που υπογράφει ο πρόεδρος Κώστας Σισμανίδης:

Με το παρόν δελτίο θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους της ομάδος μας, ότι κατά την τελευταία συνέλευση των μελών του ΔΣ έγινε απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, εκτίμηση της παρούσης κατάστασης και σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια.  Στα πλαίσια αυτά η Διοίκηση ανανέωσε την εμπιστοσύνη της προς τους κκ. Σάββα Δοντσιδη και Κώστα Νεοφώτιστο οι οποίοι και θα έχουν την ευθύνη της ομάδος στο αγωνιστικό τομέα. Η φιλοσοφία, οι στοχοι και η πορεία της ομάδος συμφωνήθηκαν από κοινού και τέθηκαν οι βάσεις για την επίτευξη αυτών. Οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει για την ανανέωση, αποδέσμευση και προσθήκη ποδοσφαιριστών ώστε τη νέα χρονιά η ομάδα να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 19:00 η ομάδα δίνει τον τελευταίο ανοικτό φιλικό της αγώνα με τον Αστέρα Νικαίας στο γήπεδο Μελισσουργού. Αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστές μας θα ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους ανάπαυλα πριν την Αυγουστιάτικη προετοιμασία.

Ευχή όλων ήταν και είναι η χρονιά να μην έχει τους τραυματισμούς, ατυχίες, και αστοχίες της χρονιάς που πέρασε. Η Διοίκηση της ΑΟΦΑΡ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply