Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Κάποιοι παράγοντες , εκτός Πειραιά , θέλουν να αναλάβουν ομάδα που να μετέχει στο Πειραϊκό πρωτάθλημα . Το επιχείρησαν  δυο φορές πέρυσι με συλλόγους Α’ Κατηγορίας . Δεν τα κατάφεραν . Προσπάθησαν  και φέτος , ιδρύοντας ένα νέο σύλλογο , αλλά και πάλι δεν μπορούν αφού δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος . Γιατί όπως είναι γνωστό θα πρέπει πρώτα η ομάδα να μετάσχει σε πρωτάθλημα υποδομής. Αναμένουμε την επόμενη κίνηση τους….

***Με πλήρη μυστικότητα κινούνται στην Οδηγήτρια γύρω από το θέμα προπονητή . Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα όνομα δεν έχει διαρρεύσει προς τα έξω  παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει . Λέγεται μόνο ότι δεν είναι Πειραιώτης . Για να δούμε….

***Το 1ο Piraeus Sports Camp   διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά   Εκατοντάδες παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία του Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία, για τέσσερις εβδομάδες σε τέσσερις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, να μάθουν δωρεάν τα μυστικά του Ποδοσφαίρου, του Μπάσκετ, του Βόλεϊ, του Ποδοσφαίρου Σάλας, του Μπάντμιντον. Τα αθλητικά camps διοργανώνονται σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που υλοποιεί  αυτό το πρόγραμμα με δωρεάν συμμετοχή …

***Μετά από 56 ολόκληρα χρόνια ο Νίκος Μανιατάκης αποφάσισε να αποσυρθεί από τα διοικητικά του Ηφαίστου , για λόγους υγείας . Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας – εργάτης του Πειραϊκού ποδοσφαίρου με τεράστια προσφορά στην αγαπημένη του ομάδα που -τιμής ένεκεν- τον ανακήρυξε επίτιμο πρόεδρο.…

***« Έφυγε » από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο Μιχάλης Φραγκάκος κτυπημένος από την επάρατη νόσο. Διετέλεσε  επί σειρά ετών παράγοντας του Μαύρου Αετού και ήταν αδελφός του επί σειρά ετών  προέδρου της ομάδας Δημοσθένη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 11 το πρωί στον Άγιο Αντώνιο Κερατσινίου και θα ακολουθήσει η ταφή γύρω στις 12 στο Νεκροταφείο Σχιστού…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply