Connect with us

stoplekto

Δυο ακόμα φιλικά η ΑΕ Περάματος

Published

on

Δυο ακόμα φιλικούς αγώνες θα δώσει η ΑΕ Περάματος την επόμενη εβδομάδα Την Τρίτη στις 18.30 θα παίξει  στο Πέραμα με την Χαλκηδόνα , ενώ την Πέμπτη 11/6 και ώρα στο στάδιο ” Σταύρος Μαυροθαλασσίτης” κόντρα στην πρωταθλήτρια ΕΠΣΑ ομάδα του Αιγάλεω .

Μετά τον αγώνα διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα δειπνήσουν στο μεζεδοπωλείο “ΣΤΡΟΦΗ” στο Πέραμα, δείπνο που είναι ευγενική χορηγία των φίλων του Συλλόγου Γιάννη Ρέτση και Λεωνίδα Τσάκαλου, κλείνοντας σε χαλαρούς ρυθμούς την φετινή χρονιά.

*Φιλική ήττα γνώρισε η Α.Ε.Περάματος  στο Πέραμα από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου με 1-0.

*Πραγματοποιήθηκε στον χώρο του γηπέδου Περάματος συγκέντρωση γονέων, προπονητών και μελών της διοίκησης του συλλόγου  με επικεφαλή τον πρόεδρο Γιάννη Ιατρού , με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την λειτουργία των Ακαδημιών  κατά την τρέχουσα και ενημέρωση για την νέα χρονιά.

Στα μεταγγραφικά, η ομάδα εχει ήδη πετύχει την πρώτη της συμφωνία, ενώ οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μόλις ” πέσουν” και οι ανάλογες υπογραφές, ενώ μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ ενόψη  της νέας χρονιάς.

Τέλος ενημερώνονται τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου ότι την Δευτέρα 15/6 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ομάδας , Λεωφ. Δημοκρατίας 164 στο Πέραμα(στον Αρμό) θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική Συνέλευση της Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply