Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Τα πειραιώτικα του Αντώνη

Published

on

****Το θέμα για τα δελτία ορισμένου χρόνου το οποίο είχε θίξει εδώ και καιρό πρώτη η στήλη , έχει καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα και θα οδηγήσει σε οικονομικό αφανισμό και όχι μόνο  τα σωματεία. Δικαιολογημένη λοιπόν η αντίδραση της διοίκησης της ΕΠΣΠ που ζητά να αποφασίσουν οι Ενώσεις στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 26/6 και όχι σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή . Αν περάσει αυτό το μέτρο , θα είναι ένα ακόμα κτύπημα στο άμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που ψηφίζουν ποιο είναι το σωστό , Ας κάνουν επιτέλους στην άκρη οι «αυλοκόλακες ». Δεν έχουν θέση πουθενά….

***Στην τελετή λήξης του τουρνουά « Π. Σαλπέας » το παρών έδωσαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΠ Κώστας Σάββας που ήταν στενός συνεργάτης του αείμνηστου ηγέτη . Θυμάμαι ότι την αποφράδα εκείνη μέρα ήταν αυτός που μας πληροφόρησε για το θλιβερό συμβάν . Παραβρέθηκε επίσης και ο πρώην διευθυντής των γραφείων της ΕΠΣΠ Δημήτρης Νατσούλης …

***Σε σύλλογο Β’ Κατηγορίας συνεδριάζουν ή συγκεντρώνονται μέρα- μεσημέρι  ή αποφεύγουν να συγκεντρωθούν βραδινές ώρες . Ο λόγος είναι ότι εδώ και οκτώ μήνες τους έχουν κόψει το ρεύμα . Ο λογαριασμός παραμένει απλήρωτος …..

***  Το Δ/Σ, οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και οι φίλοι του Περαμαϊκού  εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Μάκη Αλεξίου για τον πρόωρο και αιφνίδιο χαμό του πατέρα του Ηλία. Η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 15.30 στο νεκροταφείο του Σχιστού.

***Σήμερα από τις 18.00 έως τις 20.00 συντονιστείτε όλοι στο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.dailytvradio.gr, για να ακούσετε την εκπομπή του Δημήτρη Σαρρή

΄΄ Ερασιτέχνες στα γήπεδα »με καλεσμένο τον Νίκο Δουλάμη Υπεύθυνο στο τομέα Υγείας του ΙΕΚ Ξυνή που θα μιλήσει  για θέματα υγείας πρώτες βοήθειας και οχι μόνο .

****Προπονητής που ανέλαβε πρόσφατα σε ομάδα Α’ Κατηγορίας είναι προβληματισμένος. Αλλιώς τα περίμενε κι αλλιώς τα βρήκε . Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του; Ο καιρός θα δείξει….