Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Την αντίθεση της εξέφρασε η ΕΠΣ Πειραιά   στα θέματα των τροποποιήσεων στα χρόνια διάρκειας των δελτίων καθώς και την αύξηση  κόστους  αυτών  που ετοιμάζει η ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία δικαιολογείται ότι είναι απαίτηση της UEFA αυτό , αλλά στην ΕΠΣΠ ότι είναι δάκτυλος κάποιων μέσα από Επιτροπές της ΕΠΟ. Ο Πειραιάς ζήτησε το θέμα αυτό να φτάσει στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας . Και κει θα φανεί ποιες Ενώσεις θα το ψηφίσουν « Μια τέτοια απόφαση θα είναι ταφόπλακα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας.» δήλωσε ο Γιάννης Σπάθας . Και δεν έχει άδικο.

Στο μέτρο πάντως αυτό αντιτίθεται και η ΕΠΣΑ με τον μαχητή πρόεδρο της Παναγιώτη Δημητρίου….

Ουσιαστικά όμως η ΕΠΣΠ εδώ και χρόνια σε σοβαρότατα θέματα είναι απομονωμένη .Τα μέλη της ‘όμως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους . Και είναι σίγουρο ότι κάνουν το καθήκον τους . Μακάρι κάποια στιγμή , η προσπάθεια τους αυτή να τύχει ανταπόκρισης και από τους άλλους….

***Θυμάστε που γράψαμε προχθές για δυο φίλους πρόεδρους ομάδων Α’ Κατηγορίας ότι ψυχράνθηκαν οι σχέσεις  τους επειδή ο ένας «κοιτούσε » ένα παίκτη από την ομάδα του άλλου; Τελικά οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο ένας στον άλλον .  Το πιο σημαντικό όμως δεν σας το είπα. Ξανάγιναν φίλοι στο facebook!!! Λίγο το έχετε αυτό;….

***Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε την περασμένη εβδομάδα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής και του Άρη Νικαίας Τάσος Λαγός. Μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Προοδευτικής του εύχεται ταχεία ανάρρωση …..

***Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια απευθύνει μέσω της στήλης ο Στέφανος Φαναρίτης στον Γενικό Αρχηγό του Περαμαϊκού  Μάκη Αλεξίου για τον  αιφνίδιο χαμό του πατέρα του Ηλία που  έφυγε στα 58 του χρόνια .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply