Connect with us

stoplekto

Θωμόπουλο ο Αετός Κορυδαλλού

Published

on

O Α.Π.Ο Αετός Κορυδαλλού βαδίζει σταθερά πάνω στον σχεδιασμό και στα πλάνα που έχει καταστρώσει όσον αφορά την στελέχωση της Ομάδας, συνεπής στις εξαγγελίες του εδώ και αρκετό διάστημα ανακοινώνει την πραγματοποίηση της δεύτερης σημαντικής μεταγραφικής κίνησης για την επόμενη περίοδο.
Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση και την επιθυμία του Προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλου ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο Τερματοφύλακα Μανώλη Θωμόπουλο για να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να ενισχύσει θωρακίζοντας την κομβική θέση του Τερματοφύλακα για την Ομάδα.
Ο Μανώλης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του με την παρουσία του σε αρκετές ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Εθνικός, το Χαϊδάρι, η Προοδευτική, ο Π.Α.Ο. Ρουφ, ο Εθνικός Αστέρας, ο Θρασύβουλος, ο Α.Ο. Πεύκης με τελευταίο σταθμό πριν τον Α.Π.Ο Αετό Κορυδαλλού τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας. Ο ισχυρός κορμός που έχει ήδη δημιουργηθεί αθροιζόμενος με τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την παρουσίαση ενός ισορροπημένου συνόλου που θα αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο κερδίζοντας την συμπάθεια όλων των ποδοσφαιρόφιλων στον Πειραιά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Π.Ο Αετός Κορυδαλλού και αναμένει πέρα από την αγωνιστική του προσφορά, με την εμπειρία του να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για την Ομάδα της νέας εποχής.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply