Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

****Στο άδικο σύστημα καταρτισμού των ομίλων για την Γ’ Εθνική αναφέρθηκε στη χθεσινή συνέντευξη του στο «Κανάλι 1» ο πρόεδρος της Προοδευτικής Βασίλης Κατσαρός και ζήτησε να αλλάξει.. Πάντως και από την ΕΠΟ το βλέπουν πλέον διαφορετικά .Μιλάνε για άνοδο δυο ομάδων από κάθε όμιλο. Καλύτερο σίγουρα αυτό, αλλά δεν αρκεί. Θα πρέπει να γίνει αλλαγή με τους ομίλους . Να μην « στριμώξουν » και πάλι Πειραιά και Αθήνα μαζί .Ας βρουν άλλη λύση

Ο Τάκης Τριανταφύλλου που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Νίκαιας είναι η πρώτη φορά που εργάζεται σε σωματείο του Πειραιά . Είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και έχει ιδιαίτερη έφεση στις ακαδημίες και στα μικρά παιδιά τα οποία  μπορεί να τα αξιοποιήσει κατάλληλα . Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός του συλλόγου φέτος .Να αναδειχτούν νέοι ποδοσφαιριστές. Και κάτι ακόμα για τον Τάκη. Εκτός από καλός προπονητής είναι και πολύ καλός  κιθαρίστας . Στην Ένωση Παλαιμάχων Πειραιά  και στις διάφορες εκδηλώσεις που γίνονται εκεί, το έχουν διαπιστώσει και αυτό το ταλέντο του…..

***Η τελετή λήξης των ακαδημιών του ΑΠΟ Κερατσίνι θα πραγματοποιηθεί αύριο και ώρα 18.30 στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου« Π. Σαλπέας »…

****Η Δόξα Πειραιά ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή της Κώστα Δρίβα , που με τις τεχνικές του οδηγίες η ομάδα των τζούνιορς αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ….

****Επειδή άρχισαν να ηχούν κάποιες « σειρήνες »στα αυτιά παικτών του Πειραϊκού , από τον προπονητή της ομάδας Φαίδωνα Τσικνάκο έγινε η παρακάτω διευκρίνιση:

****« Κάποιοι προσπαθούν να ξελογιάσουν ποδοσφαιριστές μας δίνοντας τους διάφορες υποσχέσεις . Τονίζω ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον Πειραϊκό κανένας παίκτης χωρίς τη συγκατάθεση μας »….

***Επικοινώνησε μαζί μας ο φίλος από την Σαλαμίνα Νώντας Καρνέσης ο επονομαζόμενος και «Ναύαρχος» . Και εξέφρασε την ανησυχία του για το ποδόσφαιρο του νησιού λέγοντας :

« Αν δεν γίνουν συγχωνεύσεις το Σαλαμινιώτικο ποδόσφαιρο θα πάει «αύτανδρο ». Δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας » Εδώ που τα λέμε δεν έχει κι άδικο….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply