Connect with us

stoplekto

Γ. Κωττάκης : «Διπλωματούχοι προπονητές παντού!»

Published

on

Αποχώρησε  από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αττικής και νήσων όπου κατείχε την θέση του Α’ Αντιπροέδρου ο Γιώργος Κωττάκης.

Ο λόγος της αποχώρησης του ήταν για να εγγραφεί στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά , υπακούοντας στο κάλεσμα της διοίκησης .

Αιτιολογώντας ο ίδιος της απόφαση του τόνισε :

«Δεν είχα κανένα παράπονο από τον Σύνδεσμο της Αττικής. Είχα άψογη συνεργασία με όλα τα μέλη  τα οποία ευχαριστώ . Ιδιαίτερα δε, τον πρόεδρο κ. Γιάννη Καλογερά. Κανένας μάλιστα δεν έφερε αντίρρηση για την μετακίνηση μου.

Με συγκίνησε το κάλεσμα των Προπονητών του Πειραιά και ανταποκρίθηκα αμέσως. Στην πρώτη κιόλας συγκέντρωση που πήγα διαπίστωσα το άριστο και οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.»

Ο Γιώργος Κωττάκης αναφερόμενος στο επάγγελμα του προπονητή έκανε και τις παρακάτω διαπιστώσεις:

« Για να φτιάξει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο θα πρέπει τα σωματεία όλων των κατηγοριών ακόμα και των υποδομών να διαθέτουν  προπονητές με διπλώματα ΟΥΕΦΑ . Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μάθουν τα παιδιά  να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο.

Και κάτι ακόμα για τους προπονητές των Μικτών Πειραιά ιδιαίτερα βασικό. Να παρακολουθούν τους αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής και να έχουν ιδίαν άποψη . Να καλούν παίκτες με την δική τους κρίση και όχι να στέλνουν οι ομάδες , όποιους  ποδοσφαιριστές  θέλουν εκείνες.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply