Connect with us

stoplekto

Αδιέξοδο στον Αργοναύτη

Published

on

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε ο Αργοναύτης κατά την προχθεσινοβραδινή Γενική Συνέλευση. Έτσι δόθηκε νέο ραντεβού για την προσεχή Δευτέρα στις 20.00 στα γραφεία του συλλόγου. Τις λεπτομέρειες για το συνέβη το βράδυ της Τετάρτης μας δίνει με επιστολή του στη στήλη ο Παναγιώτης Σίνος που παραιτήθηκε από τη ν θέση του προέδρου της Γ.Σ. Αναλυτικά αναφέρει:

« Αντώνη σε συνέχεια αυτών που έγραψες ήλθε στη λέσχη ο παλιός αθλητής του συλλόγου Νίκος Κεμεντζετζίδης εκπροσωπώντας ανθρώπους ομάδας της Καλλιθέας , δηλαδή ο Αργοναύτης, όπως απορροφήσει αποκτώντας ταυτόχρονα γήπεδο, το μεγάλο πρόβλημα του κεντρικού  Πειραιά ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί αντάξια της ιστορίας του, τονίζοντας με έμφαση ότι δεν αλλάζει τίποτα από το μητρώο(29) τα χρώματα και το έμβλημα του συλλόγου, Φέτος δεν είναι τυχαίο ότι ο σύλλογος δεν κατέβασε  εφηβικό- παιδικό σε πρωτάθλημα . Όλα αυτά βέβαια για να γίνουν θα ερωτηθούν δικηγόροι ειδικευμένοι στα αθλητικά .

Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ( φραστική ) από τα παρόντα μέλη , μεγάλη προσπάθεια εμού και του  γραμματέα Πέτρου Λαουλάκου ηρέμησαν προσωρινά ζητώντας όπως τοποθετηθούν επί της πρότασης Κεμεντζετζίδη, επίσης αν υπάρχουν άλλες προτάσεις .

  • Ζητήθηκε να φέρει γραπτώς την πρόταση του
  • Ζητήθηκε να αναλάβει την ομάδα μαζί με μερικούς παλιούς παράγοντες, όχι απορρόφηση.
  • Κατατέθηκε πρόταση όπως αναλάβουν τον σύλλογο μόνο γηγενή μέλη.

Το κλίμα ήταν εμφανώς αρνητικό επί της πρότασης του « Κέμε»  οπότε πρότεινα να προχωρήσουμε σε εκλογές βάσει της 3ης πρόταση. Ζητήθηκε 3ήμερος παράταση .

Λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε και φραστικών αντεγκλήσεων υπέβαλλα την παραίτηση μου από πρόεδρος Γ.Σ. Επίσης υπέβαλλε την παραίτηση και ο Γενικό Γραμματέα Πέτρος Λαουλάκος. Οπότε επαναλαμβάνεται η Γ.Σ. στις 22/6/2015 με θέματα: Εκλογή προέδρου και Γραμματέας Γ,Σ

Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέων μελών ΔΣ

Αντώνη, μια μέρα μετά το πέρας της Γ.Σ. , δέχτηκα τηλέφωνο από τον « Κέμε» ο οποίος εμφανώς στεναχωρημένος μου είπε  ότι αποσύρει την Πρόταση του και ότι δεν θέλει να φέρει σε διχόνοια τον σύλλογο .

Υ.Γ. Αντώνη , στήριξα την πρόταση « Κέμε» ανεξαρτήτως αν μπορούσε να υλοποιηθεί σε τεχνικό επίπεδο .

Είμαι υπέρ των νέων ανθρώπων όχι σε παλιά υλικά ……..Πρώτα βάζω τον εαυτό μου .

Ευχαριστώ φιλικά

Παναγιώτης Σίνος Πρόεδρος Γ.Σ. ΔΑΟ Αργοναύτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply