Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το θέμα της τροποποίησης των δελτίων . Η στήλη που πρωτοστατεί σε αυτό το  θέμα και τάσσεται στο πλευρό των σωματείων θα φιλοξενεί οποιαδήποτε άποψη. Την άποψη του καταθέτει ο Σωκράτης Πτερνέας , επίτιμος πρόεδρος της Χαραυγής που μας είπε:

« Αν ισχύσει αυτό με τα δελτία θα είναι έγκλημα. Διαλύεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει λόγος να διαθέτουν τα σωματεία τμήματα ακαδημιών . Για ποιο λόγο ; Αφού θα έρχεται μια άλλη ομάδα που δεν έχει υποδομές , και προκειμένου να κάνει την κοινωνική της πολιτική , να παίρνει σε ένα χρόνο όποιο παίκτη θέλει από ένα  οργανωμένο με ακαδημίες σωματείο . Το ίδιο μπορεί να κάνουν και οι πατεράδες αρκετοί από τους οποίους είναι φαντασμένοι. Θα πηγαίνουν το παιδί τους όπου θέλουν . Με λίγα λόγια θα διαλέγουν ομάδα. Συνεπώς δεν βλέπω τον λόγο τα σωματεία να έχουν τμήματα υποδομών. Γι’ αυτό είπα ότι θα διαλυθεί το ερασιτεχνικό  ποδόσφαιρο»….

***Τον πρόεδρο του Α.Π.Ο. Φίλαθλοι Πειραιά, Χρήστο Καλτσά θα φιλοξενήσει σήμερα (13:00- 14:00) το αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 του Πειραιά στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενότητα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά.  Η συζήτηση θα αφορά την άνοδο της ομάδας στην Β Κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά και τους στόχους που θα τεθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Σας ενημερώνουμε επίσης πως το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά (Κανάλι 1) θα καλύψει απευθείας μέσω της WEB TV της ιστοσελίδας του (www.kanaliena.gr) τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου.

***Αύριο στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου  Περάματος ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Περάματος Γιάννης Καλούδης και η σύζυγος του Μαρία θα βαπτίσουν τον γιο τους στον οποίο θα δοθεί το όνομα Δημήτριος. Τις  καλύτερες ευχές μας στους ευτυχείς γονείς , αλλά και στον «χαζοπαππού» τον παλαίμαχο άσο της Προοδευτικής Τάκη Καλούδη  που έχει ήδη τρία εγγόνια . Προηγούνται ο Παναγιώτης και η Αμαλία….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply