Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Συνεχίζουμε και σήμερα το θέμα με τα δελτία φιλοξενώντας όλες τις απόψεις.

Τη δική του άποψη για το θέμα αυτό καταθέτει σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού Περάματος Γιώργος Τριανταφύλλου που μας γράφει:

«Το θέμα με τα δελτία, είναι σίγουρο ότι οικονομικά θα φέρει μεγάλες δυσκολίες στους παράγοντες στον οικονομικό τομέα, σε κάποιους, ίσως είναι και αξεπέραστες. Ή άλλη μεριά όμως λέει, ότι ορισμένοι κάνουν κατά την άποψη μου κακή χρήση της ιδιότητας του παράγοντα ερασιτεχνικού σωματείου. Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατόν, να υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής 18-19 χρονών στο σωματείο, ή διοίκηση να μην τον γνωρίζει καν επειδή δεν έχει τα προσόντα πχ να παίξει σε μεγάλη κατηγορία και δεν είναι τόσο ενεργός και όταν έρχεται ή στιγμή, αυτός ο παίκτης να ζητήσει την μεταγραφή του σε άλλο μικρότερο σωματείο, μήπως και αγωνιστεί, η απάντηση της διοίκησης να είναι “θέλω ανταλλάγματα “!!!!δηλαδή, δεν τον ξέρουμε, αλλά επειδή μπορούμε, του κόβουμε και το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση, γιατί και όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν είναι σωστά Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα δικαίωμα σήμερα.»…

Σε τρεις…. δόσεις γίνεται η Γενική  Συνέλευση της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας . Η πρώτη πραγματοποιήθηκε προχθές όπου έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών για την πορεία της ομάδας, η δεύτερη θα γίνει  την  Δευτέρα με τον  διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό . Οι …δόσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη με αρχαιρεσίες για την ανάδειξη  νέου Δ.Σ…..

Τους γάμους του τέλεσε προχθές βράδυ στο Κορωπί ο πρώην προπονητής της Θύελλας Μοσχάτου Αλέξανδρος Μανιάτογλου με την αγαπημένη του Βασιλική . Το παρών στο μυστήριο έδωσε  και ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντος Σάντος αφού ο γαμπρός υπήρξε για πολλά χρόνια διερμηνέας του….

Την πανέμορφη κορούλα τους βάπτισαν χθες στην Αγία Παρασκευή Σαλαμίνας ο αρχηγός της Χαραυγής Χρήστος Καφαντάρης με τη σύζυγο του Διονυσία Αγγελοπούλου που είναι κόρη του αντιπροέδρου του συλλόγου Χάρη.

Στην μπέμπα  δόθηκε το όνομα Μαρία Άννα .Ευχές από την στήλη, τη διοίκηση της Χαραυγής καθώς και από τον Σωκράτη Πτερνέα …..

Παντρεύεται σήμερα στην Γλυφάδα ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Ζέας Νίκος Κούβαρης, την εκλεκτή της καρδιάς του Ελευθερία Λουκάκη . Νέο ξεκίνημα στη ζωή του Νίκου που προσχωρεί στο κλαμπ των παντρεμένων .Και αφού μπαίνει πλέον σε ένα σωστό δρόμο , συμφώνησε να παραμείνει και στον ΑΟ Ζέας και τη νέα περίοδο….

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply