Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Συνεχίζει ο Ι. Παπαϊωάνου στον ΑΟ Ζέας

Published

on

Θα συνεχίσει να είναι και φέτος στον πάγκο του ΑΟ Ζέας ο Γιάννης Παπαϊωάννου. Ο  πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Βαρβαρέσος  δέχτηκε τα περισσότερα από τα αιτήματα του ικανού τεχνικού που με δηλώσεις του τόνισε:

«Είχα αποφασίσει να φύγω λόγω της αδιαφορίας κάποιων για την ομάδα .Ο Μιχάλης έχει μείνει εντελώς μόνος και κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια να κρατήσει για μια  ακόμη χρονιά την ομάδα ζωντανή. Θα είναι πολύ πιο δύσκολα φέτος στη Β’ κατηγορία. Πιστεύω με το βασικό περσινό κορμό και κάποιες ακόμα προσθήκες χωρίς να δοθούν χρήματα για μεταγραφές αφού δεν υπάρχουν,  να καταφέρουμε να σταθούμε στην κατηγορία αν το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό και υπάρχει σύμπνοια και ηρεμία μέσα στ αποδυτήρια. Ελπίζω η προσπάθεια που κάνει ο Μιχάλης να βρει αρωγούς και αυτοί που είπαν ότι θα είναι κοντά στην ομάδα να βοηθήσουν έμπρακτα .

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 24 Αυγούστου . Την εκγύμναση της ομάδας θα αναλάβει  και πάλι ο Δημήτρης Λόντος ένας εξαιρετικό γυμναστής και άψογος χαρακτήρας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply