Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

***Τα Πειραϊκά  σωματεία στην πλειοψηφία τους έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση της διοίκησης της ΕΠΣΠ  για αγορά λαχνών . Γύρω στις 15 ομάδες δεν έχουν ανταποκριθεί ακόμα , αλλά τα περισσότερα από αυτά υποσχέθηκαν ότι θα αγοράσουν . Στην Ένωση πάντως αισθάνονται ικανοποίηση από την μέχρι τώρα κίνηση.  Η λαχειοφόρος αγορά αναμένεται να ενεργήσει ανταποδοτικά προς τα σωματεία αφού η ΕΠΣΠ σκέπτεται να προσφέρει αθλητικό υλικό σε όσους βέβαια ανταποκρίνονται….

***Στην Αμφιάλη ξεκινά φέτος μια νέα προσπάθεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα , από ανθρώπους με εμπειρία   που έχουν διατελέσει και παλαιότερα παράγοντες στην ομάδα καθώς και από νέα παιδιά που αγαπάνε τον σύλλογο και τον έχουν υπηρετήσει  από διάφορες θέσεις .Στόχος τους είναι να επαναφέρουν  άμεσα την ομάδα στην μεγάλη Κατηγορία του Πειραιά …

***Ο Γιάννης Παπαϊωάννου θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ζέας για μια ακόμα χρονιά . Σιγά, την είδηση θα πείτε. Κι όμως φέτος είναι είδηση. Γιατί ο Γιάννης είχε σκοπό να φύγει από τον σύλλογο , απογοητευμένος από κάποιες καταστάσεις που επικρατούσαν με πιο σημαντικό πρόβλημα ότι ο πρόεδρος Μιχάλης Βαρβαρέσος είναι ουσιαστικά μόνος του και πάλι. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι ο Μάκης ο Χαρμπής δεν θα μπορέσει να βοηθήσει  και φέτος παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις…. Παράγοντας που αποχώρησε πρόσφατα από σύλλογο , ήταν πολύ κοντά στο  να ασχοληθεί με άλλη ομάδα . Όταν όμως του είπαν να βάλει χρήματα, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια….

***Με την ευκαιρία να πω , ότι γράφω για ένα θέμα ανώνυμα και μπορεί να ταιριάζει με κάποιο άλλο. Είναι τόσες όμοιες ιστορίες στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο, που μπορεί να δημιουργηθεί παρεξήγηση….

***Εκεί στη Σαλαμίνα τι γίνεται με τον Αίαντα ;Μετά την δήλωση του Παναγιώτη Φυντάνη  την περασμένη εβδομάδα , ότι η ομάδα ανήκει σε αυτό και ότι την παραχωρεί, επικρατεί απόλυτη σιγή. Ή μήπως δεν είναι έτσι;…..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply