Connect with us

stoplekto

Τεχνικός διευθυντής στην ΑΕ Περάματος ο πρόεδρος !

Published

on

Πραγματοποιήθηκε  προχθές; στα γραφεία της ΑΕ Περάματος  στον Αρμό η γενική συνέλευση. Στην συγκέντρωση αυτή εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ομάδας.

Στον λόγο του , ο πρόεδρος της της Α.Ε. Περάματος Γιάννης Ιατρού καταρχήν ευχαρίστησε το τεχνικό επιτελείο για την πολύ ικανοποιητική πορεία του ανδρικού τμήματος, αφιέρωσε αρκετό μέρος του λόγου του στις Ακαδημίες και στην ανάληψη από μέρους και του πόστου του τεχνικού διευθυντή των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ , καθώς είναι διπλωματούχος ΤΕΦΑΑ. Φέτος στις Ακαδημίες το μοντέλο λειτουργίας εμπλουτίζεται , καθώς προστίθενται καινούργια πρόσωπα και διευρύνονται οι δράσεις και οι υπηρεσίες προς τους μικρούς μας φίλους, νεότερες και πιο εξειδικευμένες ανακοινώσεις θα γίνουν στο μέλλον ,ενώ ήδη σε σχετική συγκέντρωση ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών για το πλάνο του Συλλόγου για την νέα χρονιά.

Ακόμη κάλεσε τους παρευρισκόμενους να πλαισιώσουν την ομάδα ώστε να δρομολογηθούν όλες εκείνες οι δράσεις που αν και έχουν αποφασιστεί έχουν μείνει πίσω λόγω υποστελέχωσης της ομάδας( τράπεζα αίματος, εγγραφή μελών, κοινωνική δραστηριότητα κ.λ.π.).

Στην συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση από τον γεν. γραμματέα του Συλλόγου Ανδρέα Παπαγεωργίου για τα τεκταινόμενα στην Ε.ΠΣ. ΠΕΙΡΑΙΑ, την Ε.Π.Ο., αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας που υπήρξαν αυξημένα φέτος στα γήπεδα του Πειραιά, στα γεγονότα που έγιναν σε κάποιους αγώνες της ομάδας. Σε παρέμβαση του, ο πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που θα λάβει ο Σύλλογος σε τοπικό και θεσμικό επίπεδο για το θέμα αυτό.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply