Connect with us

stoplekto

Ανανεώσεις ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Ερμής Κορυδαλλού

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Ερμή Κορυδαλλού με σκοπό την ενημέρωση των φίλων του συλλόγου σχετικά με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών αλλά και γενικότερα του σχεδιασμού της ομάδας για την νέα σεζόν.

Στα πλαίσια και δηλώσεων και του προπονητή μας, (και για να “ενημερωθούν” οι πάντες) ανακοινώνετε η ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Φραγκουλάκη Γ, Αγγέλου Ι, Κουΐμάνη Σ. όπου μαζί με τους Σιδηρόπουλο Κ., Σάμιο Χ, Κοντό Ν., Μαυράκη Π., Αΐντινάΐ Π., Petro M., Τσιτλακίδη Δ., Ανδριώτη,  αποτελούσαν το περσινό κορμό της ομάδα μας.

Όλοι αυτοί μαζί με τους “μικρούς’ που θα προωθηθούν από τα τμήματα  υποδομής αλλά και την ενεργοποίηση των  Αρβανίτη Ν., Κλάψη Σ. (λόγο στράτευση απουσίαζαν) , και του Ζαζάς Γ. (λόγο τραυματισμού έχασε όλη την περσινή χρονιά) αποτελούν τη αρχική μαγιά.

Από την  Διοίκηση μας ανακοινώθηκε η συμφωνία με τέσσερις(4) έμπειρους ποδοσφαιριστές καλύπτοντας έτσι νευραλγικές θέσεις του ρότσερ. Ακόμα ενημερωθήκαμε ότι είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με έναν ακόμα έμπειρο ποδοσφαιριστή αλλά και έναν ελπιδοφόρο νεαρό χαφ. Ονόματα σε λίγες ημέρες. Επίσης καθημερινά πραγματοποιούνται συναντήσεις με ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να ενισχυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ενημερώνουμε τους φίλους  ότι η ομάδα μας ανανεώνεται , αναγεννάτε, αναδιοργανώνετε εφέτος στηριζόμενη στο μεγάλο παρελθόν της αλλά και στις ανεξίτηλες αρχές της.

“Εφέτος μπαίνουν οι βάσεις να χτιστεί ο νέος, δυνατός Ερμής, έτσι όπως όλοι θέλουμε” κατά δήλωση κορυφαίου παράγοντα του συλλόγου μας.

Γραφειο Τυπου
Ερμης Ο.Φ. Κορυδαλλου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply