Connect with us

3ος Όμιλος

Ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός!

Published

on

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας περίμεναν τις τελευταίες μέρες την απόφαση του Σταύρου Παπαδόπουλο και είχαν μάλιστα την ελπίδα ότι αυτή τη φορά ο πρώην πρόεδρος θα αποφασίσει να αναλάβει ξανά τα ηνία, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

 

Τελικά ο κ. Παπαδόπουλος τους ανακοίνωσε την Πέμπτη το πρωί ότι δεν θα αναλάβει καθώς έκρινε ότι το προχωρημένο της ηλικίας του αλλά και η οικονομική κατάσταση στη χώρα τη δεδομένη στιγμή δεν του το επιτρέπουν. Ωστόσο εξέφρασε την διάθεση του να βοηθήσει με ένα ποσό οικονομικά την ομάδα να κάνει το σχεδιασμό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη λοιπόν ο Ράλλης και οι συνεργάτες του ξεκινούν από σήμερα κιόλας το σχεδιασμό της ομάδας. Στόχος να υπάρχει ένας κορμός ώστε το αργότερο στις 15 Ιουλίου η ομάδα να ξεκινήσει προετοιμασία. Και αυτό γιατί φέτος το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα ξεκινήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, νωρίτερα δηλαδή από άλλες χρονιές, άρα δεν υπάρχει πολύ χρόνος.

Σήμερα και αύριο λοιπόν αναμένονται συναντήσεις των μελών της διοίκησης με σκοπό από την Δευτέρα να ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες της περσινής ομάδας. Μέχρι χθες δεν υπήρχε κάποιος που να είχε εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα ανανεώσουν όλοι οι παίκτες που τελείωσαν το περσινό πρωτάθλημα. Υπάρχει ένας κορμός παικτών που οι «μελανόλευκοι» εκτιμούν ότι μπορεί και πρέπει να μείνει, όπως φυσικά υπάρχουν και παίκτες που δεν ικανοποίησαν πέρυσι και δύσκολα θα μείνουν.

Το φετινό πλάνο θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες, ωστόσο αυτό που φαίνεται είναι πως θα γίνει προσπάθεια να γίνουν πιο λίγες αλλά όσο το δυνατό πιο ουσιαστικές μεταγραφές μη Μεσσηνίων παικτών και ταυτόχρονα να προστεθούν στο ρόστερ παίκτες από το Νομό. Κάτι που θα γίνει και για λόγους οικονομίας (κατά κύριο λόγο) αλλά και γιατί εκτιμάται ότι πρέπει να ενισχυθεί το ντόπιο στοιχείο στην ομάδα.

Φυσικά πολλά θα κριθούν όσο αφορά το ρόστερ από την πρόσληψη του προπονητή, σε συνεργασία με τον οποίο θα χτιστεί η ομάδα. Οι Μεσσήνιοι λίγο πολύ γνωρίζουν ποιοι προπονητές κυκλοφορούν ελεύθεροι, όμως προς το παρών δεν υπάρχει επαφή με κάποιον. Αυτό ίσως γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο αφού το θέμα του τεχνικού είναι το πρώτο που πρέπει να ξεκαθαρίσει.
Πηγή: eleftheriaonline

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply