Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Με βάση τον νέο κανονισμό Προπονητών που εξέδωσε η ΕΠΟ, υποχρεωτικά οι Προπονητές των σωματείων Γ΄ Εθνικής θα πρέπει να διαθέτουν Πιστοποιητικό UEFA Α΄ τουλάχιστον, ενώ οι βοηθοί Προπονητές, Πιστοποιητικό  UEFA Β΄ τουλάχιστον.

Για τα ερασιτεχνικά σωματεία Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας ο κανονισμός  προβλέπει ότι θα μπορούν να συμβληθούν με προπονητές είτε UEFA B΄, UEFA C΄ είτε με κατόχους Πιστοποιητικών UEFA B΄, η UEFA C΄.

 Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι διαφοροποιούνται οι Ταυτότητες Διπλωματούχων Προπονητών.

Έτσι λοιπόν οι διπλωματούχοι Προπονητές θα πρέπει να  αποκτήσουν τις  ταυτότητες τριετίας, UEFA Α΄, UEFA Β΄ UEFA C΄, ενώ Ταυτότητες θα πρέπει να αποκτήσουν οι προπονητές που έχουν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης για να μπορούν να εργασθούν στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Τα δικαιολογητικά για την έκδοση των Ταυτοτήτων Τριετίας θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.…

Την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή υποδομών( παμπαιδικό και τζούνιορ)   Δημήτρη Μαγιάση ανακοίνωσε η Ελλάς Ποντίων . Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του συλλόγου Χρήστος Αποστολίδης αισθάνεται  την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά, για τον άψογο επαγγελματισμό που επέδειξε στη μέχρι τώρα συνεργασία τους , για την δουλειά  που έκανε στα τμήματα υποδομής σε μία δύσκολη περίοδο και ταυτόχρονα νέα εποχή για την ακαδημία.Του εύχεται  ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.…

Με βαθιά θλίψη  πληροφορήθηκαν στον Φαληρικό τον χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας  Τάσου Μπαρλή . Με ανακοίνωση τους ο πρόεδρος , το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του  Τάσου….

Το νούμερο 69117 βάση της κλήρωσης του Λαικού Λαχείου της 30.6.2015( πραγματοποιήθηκε την 1.7.2015)κερδίζει ένα tablet.

* Ο τυχόν κάτοχος του λαχνού με το συγκεκριμένο νούμερο καλείται να επικοινωνήσει με την γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply