Connect with us

stoplekto

Εποχή Κοτσάτου στην Χαλκίδα

Published

on

Η γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς ψήφισε το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντίνου Κοτσάτου και των συνεργατών του οι οποίοι ανέλαβαν τη διοίκηση του συλλόγου για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Χιώτης εφοπλιστής δεν έδωσε το παρών στις αρχαιρεσίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όμως εξουσιοδότησε τον στενό συνεργάτη του Γιώργο Τόλια μέσω επιστολής που διάβασε να συμμετάσχει στη διαδικασία.

Το κείμενο της επιστολής ανέφερε τα όσα είχε δεσμευθεί ο κ. Κοτσάτος στην προηγούμενη γενική συνέλευση, δηλαδή Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές και πλάνο ανόδου στην Α΄ εθνική τα επόμενα χρόνια. Μαζί με το ψηφοδέλτιο κατατέθηκε και επιταγή ύψους 35.000 ευρώ από τον νέο πρόεδρο η οποία είναι δώρο προς τη νέα διοίκηση. Παράλληλα υπήρξε δέσμευση ότι την Δευτέρα θα κατατεθούν τα πρώτα 20.000 ευρώ για να ξεκινήσει η λειτουργία της ομάδας.
Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους : Κ. Κοτσάτο, Γ. Τόλια, Κ. Αναγνωστάκη, Σ. Γκάβαλη, Α. Πολλάλη, Ε. Μαδαρό, Π. Αλεξάνδρου, Α. Γιαννιώδη, Ι. Ελευθεριάδη και εξελεγκτική επιτροπή τους Γ. Αρτίσογλου, Α. Γρύλλο, Α. Μπλέτσα. Τις επόμενες ώρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα μάθουμε τις αρμοδιότητες των μελών.

eviagoal.blogspot.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply