Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Και Πάσσαρη η Αντλαντίδα…

Published

on

Στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ για την νέα σεζόν η Αντλαντίδα συνεχίζει με την απόκτηση ικανότατων ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να εμφανιστεί πολύ δυνατή στο νέο πρωτάθλημα. Με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την απόκτηση του  μεσο αμυντικού ποδοσφαιριστή Αντώνη Πάσσαρη και την ένταξη στο δυναμικό του τεχνικού τιμ του  προπονητής φυσικής αγωγής Βασίλη Σέγκου. Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

ΤΟ Δ.Σ. της ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ, καλώς ορίζει τον Αντώνη Πάσσαρη στην ομάδα μας. Ο έμπειρος νεαρός μέσο-αμυντικός που πέρσι αγωνιζόταν στην Μάχη Μαραθώνα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλαντίδα και αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στην θωράκισει της αμυντικής ζώνης.

 

-Ο έμπειρος προπονητής φυσικής αγωγής Βασίλης Σέγκος, θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργου Τσούνη στο προπονητικό team της ομάδας για την επόμενη σεζόν. O Βασίλης Σέγκος είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθήνας, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc.) του Πανεπιστήμιο Πελ/νησου, και διπλώματος προπονητικής UEFA Β. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον ΑΟ Τρικάλων, τον Εθνικό Πειραιά, τον Ολυμπιακό Βόλου, και σε ΠΑΕ Ηλιούπολη, ΠΑΕ Καλλιθεα, ΠΑΕ Πανθρακικό με τις οποίες κέρδισε το πρωτάθλημα και την άνοδο διαδοχικά τα έτη 2008, 2009 και 2010 αντίστοιχα. Ενώ τα τελευταία χρόνια είχε εργασθεί στην Καλλονή και την Λάρισα (ΑΕΛ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply