Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Το «αντίο» του ΑΣ Κωφών στον Γιάννη Κολλύρη

Published

on

Παρελθόν από τον ΑΣ Κωφών αποτελεί ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κολλύρης, ο οποίος πλέο θα αγωνίζεται στη Φωκίδα για λογαριασμό του Ανδροούτσου Γαβριάς. Παρακάτω η αποχαιρετιστήρια επιστολή που υπογράφει η διοίκηση του συλλόγου και ο πρόεδρος Λάμπρος Ψυχογιός:

« Μια μεγάλη μεταγραφή που ήταν στα σκαριά από την περασμένη μάλιστα σεζόν για τον ιστορικό Ανδρούτσο Γραβιάς, έγινε πράξη φέτος και τελικά απέκτησε τον 35χρονο έμπειρο κεντρικό αμυντικό Κολλύρη Γιάννη.

Να τονίσουμε ότι ο παίκτης τα τελευταία 15 χρόνια έπαιξε με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις κατηγορίες της Ένωσης Πειραιά. Η τελευταία του ομάδα ΑΣ Κωφών Πειραιώς και Νήσων, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Φωκίδας και μάλιστα έχει κανονιστεί και φιλικός αγώνας για τις αρχές Σεπτεμβρίου μεταξύ των δυο ομάδων στο Δημοτικό στάδιο Γραβιάς.

Ο παίκτης είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή της UEFA και οι γνώσεις του θα είναι πολύτιμες για τη νέα του ομάδα που φιλοδοξεί φέτος να κάνει μια καλύτερη πορεία, μιας και άλλες ηχηρές μεταγραφές αναμένονται από την στερεοελλαδίτικη ομάδα.

Του ευχόμαστε Καλή αρχή και να πετύχει το όνειρό του».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply