Connect with us

stoplekto

Δένει την άμυνα με  Κολοφώτη η Ένωση Ρέντη

Published

on

 

Με τον καλύτερο τρόπο η Ένωση Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή αποκτώντας τον 25χρονο αμυντικό Ηλία Κολοφώτη. Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, καθώς και στο χώρο του κέντρου σαν αμυντικό χαφ. O παίκτης έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δ’ Εθνική με Ελλάδα Ποντίων, Ατρόμητο Πειραιά και Αστέρα Βάρης, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα στον ΑΟ Πειραιά και τα τελευταία δύο χρόνια στον Αετό Κορυδαλλού.

Για τη μέχρι τώρα μεταγραφική πορεία του συλλόγου μας μίλησε ο προπονητής των Ρεντιωτών Κώστας Χαλιάσος που μας είπε: « Φέτος στην ομάδα θα γίνουν κινήσεις ουσίας με παίκτες έτοιμους, διότι προτεραιότητά μας είναι  να προωθηθούν παιδιά από τις Ακαδημίες που υπάρχει ταλέντο».

Στις 17/8 θα ξεκινήσει και η προετοιμασία του συλλόγου, όπου ο Χαλιάσος θα έχει άμεσο συνεργάτη τον  γυμναστή  Δημήτρη Κριμιτζά.

  • Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή είναι ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός της Ένωσης Απόλλωνα Ακράτητου Ρέντη Δημήτρης Γεωργιάδης. Ο παίκτης τις τελευταίες μέρες διαπραγματεύεται το μέλλον του με τον Πανσερραϊκό και δεν αποκλείεται αν επιτευχθεί η συμφωνία να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply