Connect with us

stoplekto

Την άλλη Δευτέρα στο Καρπενήσι η Κύπρος Κορυδαλλού

Published

on

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η Κύπρος Κορυδαλλού την προετοιμασία της. Το προπονητικό τιμ με επικεφαλής τον Νίκο Κούστα δουλεύουν ανεβάζοντας καθημερινά την ένταση στις προπονήσεις. την προηγούμενη βδομάδα οι προπονήσεις ήταν διπλέ(πρωί- απόγευμα), ενώ οι παίκτες πέρασαν και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έπειτα από εισήγηση του β’ βοηθού Τ. Ανδριώτη και του γυμναστή Θ. Μακρή.

Από χθες η ομάδα διανύει τη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας, όπου θα συνεχιστούν κανονικά οι προπονήσεις με εργομετρικές μετρήσεις των παικτών και εφοδιασμός τους με την προσωπική κάρτα ασφάλισης για όλους για τρίτη συνέχει σεζόν από την EUROLIFE ασφαλιστική , με ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη για όλους , από τα καλύτερα ιδρύματα και ιατρούς όπως είχε και τα δυο προηγούμενα χρόνια ο σύλλογος, με απεριόριστες φυσιοθεραπείες σε κέντρο αποκατάστασης η ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια μας κάθε μέρα από τον ακούραστο συνεργάτη Β. Μανίκα, που είναι αναπόσπαστο μέλος πλέων του τεχνικού τιμ. Το πρόγραμμα προετοιμασίας των τερματοφυλάκων ,το έχει ετοιμάσει και θα το επιβλέπει ο κ. Ρόμπσον, που είναι ο  προπονητής τερματοφυλάκων της Κύπρου.

Στις 17/08  ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας  που θα λάβει χώρα όπως έχει ανακοινωθεί στο Καρπενήσι στο προπονητικό κέντρο AVARIS .Το πούλμαν της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της δευτέρας και θα είναι στην διάθεση του συλλόγου , μέχρι το τέλος της προετοιμασίας συμπεριλαμβανόμενα φιλικά παιχνίδια η επιμορφωτικά ταξίδια που έχουν ήδη προγραμματιστεί . Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Τάσος Ανδριώτης.  που ανέλαβε πρόσφατα να τελεί πέρα της προπονητικής και αυτά τα καθήκοντα. Επίσης, είναι έτοιμο και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει η ομάδα μέχρι το πρώτο επίσημο της , και έχει ως εξής .

Καρπενήσι

19-08-15 ΚΥΠΡΟΣ – ΜΙΚΤΗ ομάδα Ευρυτανίας

21-08-15 ΚΥΠΡΟΣ – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας Κ20

23-08-15 ΛΑΜΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

 

Αθήνα

29-08-15 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΥΠΡΟΣ

30-08-15 ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ –ΚΥΠΡΟΣ

05-09-15 ΚΥΠΡΟΣ –ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟΣ

06-09-15 ΗΦΑΙΣΤΟΣ- ΚΥΠΡΟΣ

12-09-15 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΥΠΡΟΣ

13-09-15 ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΥΠΡΟΣ