Connect with us

Uncategorized

Ο Ατρόμητος 2-1 την Ολυμπιάδα..

Published

on

Μέγαλη νίκη για τον Ατρόμητος Πειραιά, καθώς επικράτησε 2-1 της Ολυμπιάδας Κερατσινίου στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Η Ολυμπιάδα άνοιξε το σκορ στο 5’ με τον Αντωνίου, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ουσταμπασίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας για τον Ατρόμητο.

Στη συνέχεια το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Στο 77’ ο ρέφερι Παπάζογλου έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Κολοφώτη από τον τερματοφύλακα Γεωργίου, απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους, στο σημείο αυτό δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια που τελικά δεν πήραν έκταση. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Ατρομήτου Ουσταμπασίδης, εκτέλεσε από τα έντεκα βήματα και έκανε το 1-2 πού ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Γεωργίου, Παντελίδης, Μελάς, Γιανουλάκης, Πουλής, Γρηγοράκος (46’ Γιαννούκαρης), Γκιάτης (70’ Γκικουριάς), Δακουτρός ( 82’ Άννινος), Λιόσης, Αντωνίου, Καμμένος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Λοϊζίδης, Γαβαλάς (67’ Μπελιάς), Γεωργούλης, Διαμαντάκης, Νταλάκος, Κολοφώτης, Στεφανής, Δανασής (85’ Σταθουλόπουλος), Ουσταμπασίδης, Μυλωνάς (67’ Μιχαήλ)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply