Connect with us

stoplekto

«Βόμβα» με Πολυχρονίδη η Οδηγήτρια

Published

on

Την έκπληξη έκανε η Οδηγήτρια, καθώς απέκτησε τον σπουδαίο Κώστα Πολυχρονίδη από τον Εθνικό Πειραιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

« Ο Α.Π.Ο Οδηγήτρια είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα μεταγραφή , τον 28χρόνο Κώστα Πολυχρονίδη. Ο έμπειρος πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή Λουκά Κάλλα.Ο “Πόλα” την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού και του ΑΟ Ιστιαίας και στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ατρόμητο Πειραιά,Προοδευτικής, ΠΑΟ Ρουφ . .Το Δ.Σ. του Συλλόγου καλωσορίζει τον Κώστα Πολυχρονίδη στην οικογένεια του Α.Π.Ο Οδηγήτρια».

Αμέσως μετά τη συμφωνία ο Πολυχρονίδης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά στον Πειραιά με τα χρώματα της Οδηγήτριας . Ήθελα μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και νιώθω ότι εδώ μπορώ να τη βρω, διεκδικώντας τίτλους με τη νέα μου ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν και να ικανοποιήσω τους φιλάθλους μας.Το σημαντικό είναι ότι ήρθα σε μία οικογένεια . Ευχαριστώ πολύ την Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply