Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επενδύσεις για το μέλλον η Ειρήνη Πετρούπολης

Published

on

Στην απόκτηση τριών νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προέβη η Διοίκηση του Κώστα Βαφειάδη. Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Πετρούπολης έκανε δικούς της τους Γιώργο Ασφή, Χρήστο Καβαθά και Λευτέρη-Κλήμη Αμάραντο, κάνοντας έτσι μια επένδυση με μελλοντικές προοπτικές. Οι τρεις παίκτες έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουνάδη. Επίσης, οι Καβαθάς και Αμάραντος θα ενισχύουν το εφηβικό τμήμα μέσα στην σεζόν αφού έχουν γεννηθεί το 1999.

Γιώργος Ασφής: Ο Ασφής είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τα τρία νέα αποκτήματα. Γεννηθείς του 1997 (18 ετών) και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στόπερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, όμως ο υποβιβασμός της Ένωσης τον οδήγησε στον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω της αναδιάρθρωσης των ακαδημιών. Στην ‘Ελαφρά Ταξιαρχία’ έμεινε μέχρι πέρυσι και εν συνεχεία μετακόμισε στον Νικολακάκη, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣΑΝΑ.

Χρήστος Καβαθάς: Μπορεί να μην μέτρησε επίσημες συμμετοχές στο αντρικό τμήμα της ΑΕ Περιστερίου, όμως θεωρείται πολύ καλός παίκτης. Είναι μόλις 16 ετών (γεννηθείς 1999) και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως αμυντικός και κεντρικός μέσος. Στο εφηβικό της Ειρήνης θα αποτελέσει βασική μονάδα δίνοντας πολλές λύσεις.

Λευτέρης-Κλήμης Αμάραντος: Ο κύκλος των επενδύσεων κλείνει με τον, επίσης, 16χρονο τερματοφύλακα, Λευτέρη Αμάραντο. Αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ανθούπολης και διαθέτει καλά στοιχεία για την πιο νευραλγική θέση στο ποδόσφαιρο. Στους ‘κυανοκίτρινους’ θα συμπληρώνει την τριάδα μαζί με τον Κούκουρα και τον νέο τερματοφύλακα που θα ανακοινωθεί πριν το πρώτο φιλικό με το Περιστέρι. Επίσης, θα ενισχύει μέσα στην χρονιά το εφηβικό τμήμα όπως ο Καβαθάς.