Connect with us

3ος Όμιλος

ΦΙΛΙΚΟ: Αιγάλεω-Ηρακλής Ψαχνών 3-0

Published

on

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε το Αιγάλεω στο φιλικό που έδωσε κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας με το ευρύ 3-0. Το ‘Σίτι’ παρότι αγωνιστηκε απέναντι σε έναν αντίπαλο που την ερχόμενη σεζόν θα συμμετάσχει σε ανώτερη κατηγορία απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή με συνεχή βελτίωση σε σχέση με τα τελευταία ματς απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία σαν ομάδα ενώ οι μπλε δεν υστέρησαν ούτε στον ανασταλτικό κομμάτι αφού κράτησαν ανέπαφη την εστία τους. Το σκορ άνοιξε ο Παπουτσής με πέναλτι, για να κάνει λίγο αργότερα ο Κοντιζάς το 2-0. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους και κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Πασά. Να σημειωθεί ότι το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση εάν ο Τσαρκάνι δεν έχανε πέναλτι και ο Πλατινίτης δεν έστελνε τη μπάλα στο δοκάρι.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) Μουκέας, Ναυπλιώτης, Κοντιζάς, Μηλιώνης, Παπουτσής, Σταύρου, Φουκαράς, Λοιζίδης, Πλατανίτης, Πασσάς, Κοκκινάρας. Στο β’ μέρος έπαιξαν Τσαϊλάκης, Αβάσταγος Θ., Ταμπάκης, Βασιλάκος, Τζαφεράκος, Κωτσερίδης, Αβάσταγος Ν., Ευθυμιόπουλος, Ντένις, Τσαρκάνι

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Ρόγκας) Μπασινάς, Λυμπέρης, Δούλος, Μπαλόσι, Ρούμπου (Υπο Δοκιμήν), Σηφάκης, Βέσελι, Μάκο, Καρκαφίνας, Ντέντης, Μουτουσίδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν Σενάι, Γκίκας, Ντέντια, Αγριόδημος, Μπέκος, Αργυρίου, Αφράτης.