Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πανηγυρικά στην τρίτη φάση το Κουκάκι

Published

on

Πανηγυρικά προκρίθηκε απευθείας στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ το Κουκάκι που επικράτησε στο Ρουφ 5-1 του Αγίου Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι παίζοντας έξυπνα και πετυχαίνοντας όμορφα γκολ, πήραν το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης παρά τις απουσίες κόντρα σε μια ‘Μπάρτσα’ που κατέρρευσε μετά τα δύο συνεχόμενα γκολ στο 13′ και το 14′.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε 3-0 υπέρ των ‘κυανόλευκων’ που κυριάρχησαν κατά κράτος του αντιπάλου. Στο 13′ ήρθε το 1-0 από σέντρα του Βελλή και κεφαλιά του Σιαδήμα, ο οποίος επωφελήθηκε ένα λεπτό αργότερα από την αδράνεια της ‘κυανέρυθρης’ άμυνας και πλάσαρε για το 2-0. Το Κουκάκι συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 36′ ένα κακό βολέ του Μυρίλλα έβγαλε στην επίθεση τους γηπεδούχους, ο Φέρκο βρήκε τον Χατζηγρηγορίου και εκείνος από κοντά πέτυχε το 3-0. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Βαγγέλη Φωτουλάκη πίεσαν ξανά αλλά στο 39′ ο Πανταζής και ο Φοιρός στο 42′ δεν μπόρεσαν από πλεονεκτική θέση να νικήσουν τον Λεωνίδα-Κουρνέτα.

Στο δεύτερο μισό, η είσοδος των Κοκλίδη και Στεφανιδάκη βελτίωσε την εικόνα του ‘Αγίου’, δίχως, όμως, ο πρώτος να βρει δίχτυα με σουτ στο 48′ και το 56′. Ο ρυθμός είχε πέσει αρκετά με το πέρασμα του χρόνου αλλά στο 67′ ο Καρούμπαλης ξεσήκωσε το γήπεδο πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ με λόμπα εκτός περιοχής και προσπερνώντας τον αντίπαλο πορτιέρο. Με την σέντρα ο Τσαρουχής κέρδισε πέναλτι για τους ‘κυανέρυθρους’ και ο Δημάκης σημείωσε το γκολ της τιμής από την άσπρη βούλα. Το τελικό 5-1 για το σύνολο του Παναγιώτη Γκίκα σφράγισε στο 72′ ο Φέρκο με εξαιρετικό αριστερό σουτ που κατέληξε στο απέναντι ‘Γ’ του αιφνιδιασμένου Μυρίλλα.

Διαιτητές: Γεωργής, Τζάκος, Γιαννουγλίδης.

Κουκάκι (Παναγιώτης Γκίκας): Λεωνίδας-Κουρνέτας, Σταύρου, Βελλής, Χατζηγρηγορίου, Φιλιόπουλος, Σταμούλης, Παπαμιχαλόπουλος, Γεωργαλάς (46′ Κοσμάς, 59′ λ.τρ. Τσαμπάζης), Σιαδήμας (68′ Στασινόπουλος), Καρούμπαλης, Φέρκο.

Αγ.Δημήτριος (Βαγγέλης Φωτουλάκης): Μυρίλλας, Φοιρός (46′ Κοκλίδης), Στρατής, Πολίτης, Κυριάκης, Λυκογιάννης, Τσαρουχής, Ζησόπουλος (63′ Μηλιός), Δημάκης, Παπούλιας, Πανταζής (46′ Στεφανιδάκης).