Connect with us

stoplekto

Ηρακλής Ελευσίνας – Άτταλος Νέας Περάμου 0-2

Published

on

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Δ.Α. προκρίθηκε ο Άτταλος Νέας Περάμου, αφού ζευγάρωσε τις νίκες του κόντρα στον Ηρακλή Ελευσίνας, τον οποίο και κατέβαλε αυτήν την φορά με 0-2 (1-0 π.π.). Η ομάδα του Κώστα Λινάρδου έπαιξε έξυπνα, βασιζόμενη στο αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού, φτάνοντας εύκολα στην πρόκριση.

Πρώτη αξιόλογη φάση της συνάντησης στο 7ο λεπτό, όταν ο Μπαγδάτογλου ξέφυγε από την αντίπαλη άμυνα, με τον πορτιέρο των πρασίνων, Φωτιάδη να τον σταματά αντικανονικά εκτός μεγάλης περιοχής, δεχόμενος κίτρινη κάρτα. Ισορροπημένο το πρώτο μισάωρο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχες στον χώρο του κέντρου. Στο 31ο λεπτό φάουλ για τους φιλοξενούμενους με εκτελεστή τον Κατσίκη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην γωνία του Φωτιάδη, που έκανε κακό υπολογισμό και είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.
Μέσα σε δύο λεπτά, μεταξύ 37-39 ο Ηρακλής απείλησε δύο φορές την εστία του Αττάλου, ωστόσο οι προσπάθειες των Μουράτι και Καρκαμπάτση, σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό στο σημερινό παιχνίδι, Γιάννη Ρόκα. Ενώ όλοι περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βάτσιου για την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Κατσίκη και Μπαγδάτογλου να συνεργάζονται άψογα, με τελικό αποδέκτη τον Χωραβάτη που πλάσαρε εύστοχα τον Φωτιάδη, κάνοντας το 0-2. Με το δείκτη του σκορ στο 0-2. όλα είχαν κριθεί πλέον στην Μαγούλα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπαγδάτογλου αρχικά να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ και στη συνέχεια τον Τσορτανίδη να σταματά πάνω στην γραμμή πλασέ του Μπαγδάτογλου. Μοναδική κλασική ευκαιρία των πρασίνων στο δεύτερο ημίχρονο το ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μουράτι, ο οποίος από το ύψος του πέναλντι πλάσαρε λίγο άουτ. Με 10 παίχτες αγωνίστηκε για μισή ώρα ο Άτταλος, εξαιτίας αποβολής του Κουτσομύτη στο 61ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση (πρώτη κίτρινη χέρι).
Εξαιρετικό το διαιτητικό τρίο Βάτσιου – Κουρομπίλιας- Κρετσίμου
Ηρακλής Ελευσίνας (Μιχάλης Κατσάφαρος): Φωτιάδης, Αξιώτης Γ. (45′ Μπόικα), Πέππας, Δρούγος, Μουρούτσος, Τσολερίδης, Μουράτι, Ψιμουλάκης (62′ Κατσανέας Γ.), Καρκαμπάτσης, Κατσάφαρος (45′ Τσορτανίδης), Πλάτανος
Άτταλος Νέας Περάμου (Κώστας Λινάρδος): Ρόκας, Νικολάου, Κουτσομύτης, Στάθης, Γαλανός, Ασλανίδης, Βάσης, Χωραβάτης (57′ Παπαδόπουλος Γ.), Μπαγδάτογλου (75′ Δικράν), Κατσίκης, Απαζίδης (70 Τζελάι)
Γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης
attalos 2016 iraklis attalos-kipello 1 iraklis attalos-kipello 2 iraklis elefsinas 2015-16
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply