Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα….με τον Αντώνη

Published

on

Σαν να μην πέρασε μια μέρα ( τρόπος το λέγειν δηλαδή ) από τότε που φύγαμε για διακοπές. Είπαμε και μεις να λείψουμε για …λίγες μέρες( ξανά τρόπος του λέγειν). Διακοπές μακράς διαρκείας . Κάτι περίπου σαν το …παστεριωμένο γάλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον  ταλαντούχο συνεργάτη μου  Φώτη Περιφάνη που λειτούργησε άψογα τη στήλη όλο αυτό το διάστημα , για την πολύ καλή δουλειά που έκανε  αλλά και την …. υπομονή του . Ευχαριστώ επίσης και τον  έτερο συνεργάτη Στάθη Μηλιδώνη που βοήθησε κι αυτός σημαντικά με την τεράστια εμπειρία του…….

Αναβάλλονται λόγω των βουλευτικών εκλογών οι δυο αγώνες Κυπέλλου του Σαββάτου. Για την νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα αποφασίσει η ΕΠΣΠ κατά πάσα πιθανότητα σήμερα . Οπωσδήποτε όμως από δω και πέρα όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου  θα γίνουν Τετάρτες αφού δεν υπάρχουν πλέον ελεύθερα Σαββατοκύριακα….

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Αριστείδης Παπαμιχαήλ ένας σπουδαίος άνθρωπος  του αθλητισμού με τεράστια προσφορά στο Πειραϊκό και ειδικότερα  στο Δραπετσωνίτικο ποδόσφαιρο. Το Σάββατο στις 9 το πρωί στον Άγιο Φανούριο Δραπετσώνας θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του…

Την Κυριακή την ίδια ώρα και στην ίδια εκκλησία θα γίνει το μνημόσυνο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Νέων Ευγενείας Νεόφυτου Καλού , που « έφυγε » από κοντά μας πριν από 40 μέρες ….

Ορισμένοι  θα πρέπει να προσέχουν τι γράφουν στο facebook . Γιατί κάποιοι καραδοκούν . Για μηνύσεις…..

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply