Connect with us

stoplekto

Θρασύβουλος – Ασπρόπυργος 3-3

Published

on

« Ματσάρα» για γερά νεύρα στη Φυλή, όπου ο Θρασύβουλος αν και ήταν μπροστά στο σκορ με  3-1 μέχρι το 86 ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο 90’ από τον Ασπρόπυργο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν  2-0 με τέρματα των Μπρέμπου 6’ και Κατσίκη 42’ για να μειώσουν οι Ασπροπυργιώτες στο 44’ με τον Μεϊμαρίδη .

Στο 66’ ο Φραγκόπουλος ανέτρεψε αντίπαλο εντός περιοχής σαν τελευταίος αμυντικός  και το πέναλτι που καταλογίστηκε μετέτρεψε σε γκολ ο Κατσίκης γράφοντας το 3-1.

Στο 70’ έμεινε και ο Θρασύβουλος με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε και ο Ρόδης Λ. που σαν τελευταίος αμυντικός ανέτρεψε αντίπαλο .

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τη αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκαν . Στο 86’ ο Καλογρίδης μείωσε σε 2-3 για να ισοφαρίσει τελικά ο Μεϊμαρίδης στο 90′.

Καλός ο διαιτητής Βάτσιος .

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ : Τζωρτζινάκης , Σφακιανάκης,( 46’ Ρόδης Λ.) Νασάι,( 31’ λ.τρ Σπήλιος), Ρόδης Δ., Λουκάς, Περιστέρης Κατσίκης, Καψάλας, Μπρέμπος , Σκαμαντζούρας( 82’ Καμενίδης) Ιωσηφίδης .

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ : Βανδώρος, Ευσταθιάδης ( 74’ Κυριακίδης , Τεπετίδης , ( 54’ Γεωργιάδης) Βάσσης, Στεφανίδης , Νάκκας, Φραγκόπουλος , Κουσίδης , Μεϊμαρίδης , Καλογρίδης , Ατματζίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply