Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Θετική αρχή και για την Ελπίδα στους Αγίους Αναργύρους, όπου έκαμψε δύσκολα την αντίσταση της Πέρα Κλουμπ με 2-0. Το προσφυγικό σωματείο επέστρεψε στην Β’ Αθηνών, όμως οι ‘πράσινοι’ εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και έμπειροι δείχνοντας ότι θα τα δώσουν όλα για την άνοδο. Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις, όμως τα ηνία άνηκαν, κυρίως, στους γηπεδούχους που χάρις τον Μπίντζο πήραν ‘κεφάλι’ στο σκορ στο 67′. Ο έμπειρος μέσος υποδέχτηκε την σέντρα του Παρασκευόπουλου και με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 80′ είδε την απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα, αλλά δύο λεπτά αργότερα η δεύτερη κίτρινη του Παλαμάρα αντικατέστησε τις αριθμητικές ισορροπίες. Το τελικό 2-0 ήρθε δια ποδός Ντίμο που με ένα φοβερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νάκο.

Διαιτητές: Μητροφάνης, Βαξαβανέλης, Κατοίκος.

Ελπίδα: Αργυρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Στάθης (72′ Καλαμποκάνας), Πανταζής, Αντωνίου, Μπίντζος, Τσάβος (58′ Πάσχος), Ντίμο, Λάμπος (46′ Φλωράκης), Κουτσουρούπας, Πετανάι.

Πέρα: Νάκος, Θωμόπουλος (46′ Αντωνόπουλος), Παλαμάρας, Θεοδωρίδης, Θ.Β. Παυλόπουλος, Ρακιτζόπουλος, Ποριώτης, Καρανίκας, Σκλαβούνος (84′ Θ. Γ. Παυλόπουλος), Μπρέγκου, Παυλόπουλος Α. (46′ Τζήμας).