Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

«Καταιγίδα» στο β’ η Προοδευτική 4-0 τον Ερμή

Published

on

 

Καταιγιστική στην επανάληψη η Προοδευτική σάρωσε με 4-0 τον Ερμή Κορυδαλλού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι «βυσσινί » είχαν δοκάρι στο 17’ με τον Μπιτσάνη, αλλά δυσκολεύτηκαν στο α’ μέρος αφού οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε τρεις περιπτώσεις .

Στο 12’ και στο 17’ ο Μένιος έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ με τον Τσατσαρωνάκη και σουτ του Αλιφραγκή αντίστοιχα ,ενώ στο 31’ ο Τσατσαρωνάκης έπιασε σουτ εξ επαφής στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Η Προοδευτική άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους(45+1) με πέναλτι του Τουρνά , το οποίο καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μπιτσάνη από τον Γιαννακόπουλο.

Οι γηπεδούχοι « ζευγάρωσαν » τα τέρματα τους στο 71’ με πλασέ του Μπιτσάνη , μετά από σέντρα του Δηλαβέρη.

Στο 79’ ο τελευταίος πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του από κοντά . Προηγήθηκε σουτ του Ανδράλα  και απόκρουση του Σισαμόπουλου.

Το τελικό 4-0 σημείωσε στο 84’ με σουτ  ο νεοαποκτηθείς Ζαχαράτος στην πρώτη του εμφάνιση .

Πολύ καλή η διαιτησία του Μιχελή.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μένιος, Κουσουρής( 65’ Ζαχαράτος) , Ξυγκάκης( 76’ Μύρκος) , Ζίζηλας, Σαμαράς, Ανδράλας, Φασιλής(51’ Ζελέκου) , Μπέλερης  , Μπιτσάνης,  Τουρνάς, Δηλαβέρης

ΕΡΜΗΣ: Σισαμόπουλος, Τζουμανάι, Αγγέλου( 81’ λ.τρ. Ντάντης) , Τσολάκος, Αλιφραγκής( 73’ Κόντος) , Λαζάκης, Ατματσίδης, Γιαννακόπουλος, Σάμιος( 55’  Κοττάκης) , Τσατσαρωνάκης , Τζανιδάκης .