Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακή η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Μεγάλη νίκη για την Θύελλα Αγίου Δημητρίου εντός έδρας με 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι ‘κυανόλευκοι’ παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και με δύο πέναλτι πήραν το τρίποντο που ήθελαν εξαρχής. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα και με λίγες καλές φάσεις για τα δύο σωματεία που ήθελαν να κοιτάξουν τα μετόπισθεν. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 69′ χάρις σε πέναλτι που κέρδισε ο Μαραγκουδάκης και εκτέλεσε άψογα ο Μπίνας. Πέντε λεπτά αργότερα η κατάσταση έγινε χειρότερη για τους ‘ερυθρόλευκους’ εξαιτίας της δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Ευαγγελάτο για αντικανονικό μαρκάρισμα. Το 2-0 ήρθε στα τελευταία λεπτά και το 87′ από σέντρα του Εγγονίδη και πλασέ του Κωνσταντόπουλου, ενώ στο 91′ ο Μπίνας κέρδισε νέο πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ξανά ο επιθετικός της Θύελλας και σκόραρε για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση για το τελικό 3-0. Βαρύ το κλίμα στον σύλλογο των Λιοσίων…

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Τσαγκάρης Ν., Κολλιάκος Α.

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ., Ταχιράς, Ζαμπαράς (70′ Εγγονίδης, 92′ Τσούνι), Μπίνας, Γιαννόπουλος (46′ Ελευθεριάδης Κ.).

Ολυμπιακός (Θανάσης Ψύλλιας): Στουραΐτης, Δούκας, Ευαγγελάτος, Κολιοπάνος, Κωνσταντινίδης, Σαξανίδης, Κίτσιος, Ντατσιωνάκης (76′ Καμαριάρης), Δελόλμας (74′ Παπαθεοδώρου), Μιρτσέα (74′ Παπαδόπουλος), Καρύδης.