Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Ο Αλεξάνταρ Κρίστιτς είναι ο μεγάλος διεθνής Σέρβος άσος για τον οποίο είχε γράψει η στήλη ότι θα έλθει στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου προσκεκλημένος δυο Πειραϊκών οικογενειών , Ολυμπιακών φρονημάτων. Του Γιάννη Σπάθα και του Γιάννη Χονδροκούκη. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής , αρχηγός και προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα, διεθνής με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας και ιδιαίτερα δημοφιλής στο Βελιγράδι . Τώρα είναι προπονητής σε ομάδα Α’ Κατηγορία Κίνας(Beijing Becon).

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα ο Κρίστιτς θα υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με τον προπονητή Βασίλη Σπάθα  για την αναζήτηση  ταλέντων στον Πειραιά και όχι μόνο , ηλικίας μέχρι 17 ετών. Για το θέμα αυτό θα επανέλθουμε…

***Η πρόεδρος Μάρια Αβρακοδιανάκη και η διοίκηση της ΑΕ Νεάπολης ευχαριστούν τον προπονητή της ομάδας Σταμάτη Αναστασιάδη για την αγάπη του στην ομάδα και για τον επαγγελματικό τρόπο που λειτουργεί την ομάδα .

« Τον στηρίζουμε και μας στηρίζει. Τα αποτελέσματα ( ασχέτως αν είναι καλά) δεν είναι άμεσο θέμα για μας . Βρίσκεται για 2ο χρόνο στο τιμόνι της ομάδας και ελπίζουμε να βρίσκεται  και για άλλα πολλά ακόμα .» πρόσθεσε η κα Αβρακοδιανάκη.

***Ο κ. Ζαχαρίας Μιχαλόπουλος, πρώην διοικητικός παράγοντας του Μοσχάτου, θα φιλοξενηθεί στο αθλητικό μαγκαζίνο του σταθμού μας «Πινελιές στα Σπορ», που θα μεταδοθεί  σήμερα στις μια το μεσημέρι  και στην καθιερωμένη ενότητα που αφορά στα θέματα του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

***Αύριο στις 9 πμ θα γίνει στο ναό των Εισοδίων Θεοτόκου( Παναγίτσα)  Παραλίας Αίγινας το ετήσιο μνημόσυνο της Αικατερίνης Στρατηγού , μητέρας του επί σειρά ετών παράγοντα του  Αιγινήτικου ποδοσφαίρου και της ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργου…..