Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Παραλίγο να θρηνούσαμε μια ανθρώπινη ζωή προχθές το πρωί στο « Παντελής Νικολαΐδης»στον αγώνα Παννεαπολικού – Πανφαληρικού . Για λίγα λεπτά ο ποδοσφαιριστής του πρώτου Βαλέριος Μπουρτζαλιάνι που βρέθηκε στο έδαφος , δεν αντιδρούσε καθόλου. Του είχε γυρίσει η γλώσσα. Ευτυχώς όμως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του γιατρού αλλά και παραγόντων που γνώριζαν από πρώτες βοήθειες, το παλικάρι « επανήλθε» . Στο Τζάνειο που μεταφέρθηκε υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία ,αλλά και σειρά εξετάσεων που δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και ο Βαλέριος επέστρεψε σπίτι του το απόγευμα. Ευτυχώς….

***Πάμε τώρα σ’ αυτά που ακολούθησαν . Ο τραυματισμός έγινε στο 87’ . Υπολείπονταν δηλαδή τρία λεπτά για τη λήξη , άντε και  5 επιπλέον για τις καθυστερήσεις . Εδώ ο διαιτητής Χατζηγιάννης « έχασε την μπάλα » . Μπερδεύτηκε το παλικάρι . Κράτησε 18 επιπλέον (!!!) Και ξέρετε με ποια δικαιολογία; Ότι τόση ώρα έκανε για να φτάσει το …ασθενοφόρο στο γήπεδο . Απίστευτο. Στις  -λογικές-καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Πανφαληρικός  .Και έχασε από καθαρή ατυχία μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη στις …παράλογες . Σκέπτεστε τι θα γινόταν , αν έμπαινε γκολ; Ακόμα εκεί θα ήμασταν….

***Για πρώτη φορά βρέθηκαν αντίπαλοι σε αγώνα πρωταθλήματος δυο Κορυδαλλιώτικες ομάδες ο Αετός και ο Ερμής . Δεν θα σταθούμε στο αποτέλεσμα όπου ο Αετός επικράτησε πλήρως ( 5-0), αλλά σε άλλα θέματα . Πριν από τον αγώνα ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Κορυδαλλού μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, τίμησε την μνήμη δυο τεράστιων μορφών που πέρασαν από τις δυο ομάδες. Του Γιώργου Ξηράκη και του Στάθη Ανασόπουλου που έχουν φύγει από τη ζωή .Κατά τη διάρκεια του αγώνα  υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό  ο Γιώργος  Μούτσας του Αετού και χειρουργείται σήμερα . Στο πλευρό του στάθηκαν και οι αντίπαλοι του, όπως ο Τσατσαρωνάκης , ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον επισκέφτηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο.« Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν έχουν χρώμα» μας είπε ο Γιαννακόπουλος που τα είχε με έναν πρώην συμπαίκτη του που τώρα αγωνίζεται στον Αετό επειδή τους εξύβρισε. Μη λέμε ονόματα….

***Διπλή γκαντεμιά για τον Αετό Κορυδαλλού . Δεν  ήταν μόνο το πρόβλημα με τον Μούτσα προχθές . Πριν από τον αγώνα , ένας μικρός ποδοσφαιριστής από την ομάδα τζούνιορς ,ο Γιαννάκης Κοτούμπας, που θα συνόδευαν τους παίκτες της ανδρικής ομάδας στην είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο παραπάτησε στις σκάλες , έπεσε κάτω και υπέστη κάταγμα κλείδας !!Και μη χειρότερα….

***Δυο Ηλιόπουλοι έκαναν τα πάντα για τις ομάδες τους στους αγώνες του Σαββάτου . Ο Κούλης της Χαραυγής σημείωσε όχι μόνο τα δυο πρώτα τέρματα στον αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων (3-1)  αλλά και το …μοναδικό των αντιπάλων του( αυτογκόλ) . Ο Ζαχαρίας  Ηλιόπουλος της Σπίθας πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του στον αγώνα με τον Πειραϊκό( 2-0) , κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος αλλά αστόχησε….