Connect with us

3ος Όμιλος

Λεβάντε: Ουδέποτε κλείσαμε την πόρτα στους Ζακυνθινούς παίκτες

Published

on

Δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα του ατόμου που κρύβετε πίσω από την νεοσύστατη ιστοσελίδα lavrakia.gr, αλλά προφανώς δεν είναι και από τους φανατικούς υποστηρικτές μας. Θα προτιμούσαμε όμως πριν γράψει μια δημοσίευση για την ομάδα μας να είναι καλύτερος γνώστης των πραγμάτων. Γιατί όσον αφορά το δημοσίευμα για την στροφή στους Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε πως εμείς ουδέποτε κλείσαμε την πόρτα στους Ζακυνθινούς εν ‘ αντιθέση με αυτούς που είτε ζήτησαν υπέρογκα για την εποχή ποσά, είτε οι ομάδες που άνηκαν δεν τους άφησαν να κάνουν το μεγαλύτερο βήμα.
Μπορεί τα “ξένα παιδιά” να ζουν με ένα πιάτο φαγητό και με ένα χατζιλίκι, αγωνίζονται όμως με τα χρώματα του ΑΟ Λεβάντε και άφησαν οικογένειες και σπίτι για να βοηθήσουν μια Ζακυνθινή μικρή ομάδα να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην Γ΄Εθνική και να διαφημίζει ολόκληρο νησί και ολόκληρη περιφέρεια.
Θα προτιμούσαμε να γράφατε για την υπερπροσπάθεια που κάνουμε να εκπροσωπήσουμε το νησί εκτός συνόρων με τρομερά έξοδα, και γυρισμένες τις πλάτες όλων. Ερασιτεχνική κατηγορία μεν αλλά με επαγγελματικά έξοδα και όλα από τις τσέπες μιας παρέας Νέων αλλά φιλόδοξων ατόμων που θέλουν να δούν την ομάδα τους κάπου ψηλότερα.