Connect with us

stoplekto

Στον Ατρόμητο Αθ.ο Μακρυγιαννάκης της Οδηγήτριας

Published

on

Ο Αλέξανδρος Μακρυγιαννάκης, γεννημένος το 2002, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ, στις οποίες εντάχτηκε απο πολύ μικρός στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Ξεχώρισε αμέσως για το ταλέντο του, αλλά και για το σπάνιο ήθος του.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του στα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στη Μεικτή ομάδα Παίδων, όπου με τις εμφανίσεις του τράβηξε τα βλέμματα των σκάουτερ του συλλόγου από το Περιστέρι.

Ο ταλαντούχος μέσος απο εδώ και στο εξής θα αγωνίζεται στην Κ14 του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ για την άψογη συνεργασία.

Ευχόμαστε ο Αλέξανδρος Μακρυγιαννάκης να συνδυάσει ποδόσφαιρο και σπουδές και να τον έχουμε πάντα ως πρότυπο. Θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ εαν στο μέλλον μπορέσει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου. Θεωρούμε ότι το μέλλον είναι δικό του και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρει.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ εύχεται κάθε επιτυχία στον Αλέξανδρο Μακρυγιαννάκη.

Στόχαστρο έχουν βάλει και για αλλους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απο τις ακαδημιες μας οι μεγαλες ομάδες της Super League.