Connect with us

3ος Όμιλος

Φωτόπουλος: Αντιδράσαμε γρήγορα

Published

on

Μπορεί να μην ξεκίνησε όπως θα επιθυμούσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ωστόσο από την 4η αγωνιστική κι έπειτα οι μηχανές στο στρατόπεδο του ΠΑΟ Βάρδας δουλεύουν στο κόκκινο. Ενδεικτικό αποτελεί το γεγονός ότι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, η Μπάρτσα μετράει ισάριθμες νίκες γεγονός που αποδεικνύει ότι το σωματείο από την Βουπρασία βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η τελευταία επιτυχία που σημείωσε το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου ήταν κόντρα στην Χαλκίδα, με τους πράσινους να παίρνουν το τρίποντο παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ο έμπειρος προπονητής έμεινε ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς όπου και τόνισε: Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό. Δεν διεκδικεί δάφνες όσον αφορά την ποιότητα του αλλά σημασία έχει ότι πετύχαμε το στόχο μας. Πετύχαμε μια πάρα πολυ μεγάλη νίκη που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Επικρατήσαμε δύσκολα αφού ο αντίπαλος ήταν μαχητικός και δυνατός αλλά στο τέλος χαμογελάσαμε. Βασική στοιχείο του αγώνα είναι ότι βγάλαμε αντίδραση από τη στιγμή που μείναμε πίσω στο σκορ’.

‘Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο’

Όσον αφορά το σημερινό ματς όπου η ομάδα του για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ηλείας αντιμετωπίζει τον Ξενοφώντα Κρυστένων στις 14.45, ο Ηίας Φωτόπουλος δήλωσε:

Παίζουμε με μια καλή ομάδα που πρωταγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο και θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε μερικά παιδιά προκειμένου να εκτιμήσουμε την κατάσταση που βρίσκονται’.