Connect with us

stoplekto

Στο ρελαντί την Ζωφριά ο Πανελευσινιακός..(φωτο)

3-0 την Ζωφριά

Published

on

Σε ρυθμό ρελαντί ο Πανελευσινιακός επικράτησε της Ζωφριάς με 3-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Για να φτάσει στη νίκη πάντως ο Πανελευσινιακός χρειάστηκε να ανεβάσει την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο καθώς η μαχητική Ζωφριά κράτησε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 22΄από σέντρα του Μπαγδάτογλου, ο Δούκας έπιασε κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Μαστοράκης.

Στο 23΄επέλαση του Κουμασουρίτζε και γύρισμα της μπάλας την κατάλληλη στιγμή δδεν βρέθηκε επιθετικός να την προωθήσει στα δίχτυα.

Στο 32΄η Ζωφριά έκανε την παρουσία της επιθετικά με ένα σουτ του Κυρίου που πέρασε άουτ.

Στο 44΄κεφαλιά του Παπαευθυμίου απέκρουσε ενστικτωδώς ο Μαστοράκης.

Στο 56΄ανατράπηκε ο Ράεντ μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής Χατζής είπε παίζεται.

Στην επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 57΄το σκορ άνοιξε. Μετά από επέλαση του Ράεντ από δεξιά γύρισε στην περιοχή όπου ο Κουμασουρίτζε δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Το γκολ αυτό έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων και στο 63΄με κεφαλιά ο Καραιβούλας έκανε το 2-0.

Στο 86΄από μπαλιά του Ζήλου ο Κουμασουρίτζε διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Καλή η διαιτησία των Χατζή, Τζωρτζάκου,Πρέτζα.

Πριν την έναρξη του αγώνα αποβλήθηκε ο προπονητής της Ζωφριάς Γιάννης Σπαθής γιατί διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή γιατι δεν έφτανε επαρκώς ο χρόνος για το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Νικολάκης, Μπαγδάτογλου, Δούκας, Καριαβούλας, Πολυχρονιάδης, Νάκας, Ευαγγέλου (λ.τρ 33 Ράεντ), Κουμασουρίτζε, Παπαευθυμίου (77΄Ζήλος), Ανδρεάδης (85΄Τούσης), Μακρίδης.

ΖΩΦΡΙΑ: Μαστοράκης, Μουές, Κυρίου, Αγγελογιαννάκης (78΄Βλάχος), Σταυραντώνης, Θανάσης, Δρακόπουλος (78΄Ρεφενδάριος), Παντελίδης (85΄Γκόγκας), Καμαριάρης, Μήνου, Παπάζογλου.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply