Connect with us

Uncategorized

Όρθιο το Χιλιομόδι στην Ερμιονίδα

2-2 με εννέα παίκτες

Published

on

Μετά από ένα πλούσιο σε γκολ και φάσεις αγώνα, Ένωση Ερμιονίδας και Ατρόμητος Χιλιομοδίου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Ο αγώνας ήταν σκληρός και αυτό το μαρτυρούν οι δύο κόκκινες κάρτες και οι επτά κίτρινες πού έδειξε ο διαιτητής Γκοβέσης από την Αρκαδία.

Στο 1΄γκολ με το «καλημέρα» για το Χιλιομόδι όταν ο Στάμος ανέτρεψε τον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή και ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 4΄ο Δερμιτζάκης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Πανούσης απέκρουσε σωτήρια.

Στο 14΄δυνατό σούτ του Δημητρουλόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 27΄ο Κουσκουνάς βγήκε τετ α τετ με τον Γκιόκα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια.

Στο 29΄ο Τσουμάνης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Γκιόκας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Ένωσης και αντικαταστάθηκε από τον Λάμπρου.

Στο 39΄ ένα εκπληκτικό γκολ από τον Cojocaru όταν βρέθηκε μόνος του μεταξύ κέντρου και περιοχής εξαπέλυσε ένα δυνατό αριστερό σουτ καρφώνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Πανούση κάνοντας το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 62΄ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής και αριστερά ,το εκτέλεσε ο Παππάς χαμηλά η μπάλα πέρασε κάτω από το τοίχος και τον Λάμπρου κάνοντας το 1-2.

Στο 64΄ κρεμαστό σούτ του Μυριώτη απέκρουσε ο Λάμπρου

Στο 73΄δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Ξύδη για επικίνδυνο παιγνίδι

Στο 76΄ εκτέλεση φάουλ από δεξιά για την Ένωση η μπάλα στον Στάμο πού ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Χιλιομοδίου .Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κούσης κάνοντας το 2-2.

Στο 82΄ το Χιλιομόδι θα μείνει με 9 παίκτες αφού ο Τσαούσης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ( 2 κιτρινη) για σκληρό παιγνίδι .

Στο 90 λεπτό σούτ του Δερμιτζάκη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πανούση

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Γκοβέσης Δημήτρης (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)ΒΟΗΘΟΙ : Τριανταφύλλου Κ-Γρηγορίου

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Γκιόκας, ( 31 λ.τρ Λάμπρου) Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Κάντιας, (46 Κούσης), Δημητρουλόπουλος, Στάμος Κωνσταντινίδης (24 Cojokaru), Μενίκου , Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος ( 49 Μπαλλής)Παπαϊωάννου , Τσαούσης , Βλάσσης, Παππάς, Πανακούλιας, Ξύδης, Μυριώτης,( 90 Ιατρόπουλος) , Κουσκουνάς, , Τσουμάνης ( 57 Κορδαλής)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply