Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με υπογραφή Καζαντζή τα Σούρμενα 0-1 στο Ρουφ

Published

on

Ιδανικά έχει μπει το 2016 για τα Σούρμενα αφού μετά την ισοπαλία στο Χαϊδάρι κόντρα στον Θρίαμβο και το διπλό στον Βύρωνα απέναντι στην Δόξα, η ομάδα των νοτίων προαστίων πέρασε νικηφόρα και από το Ρουφ επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟ με  1-0. Το συγκρότημα του Μιχάλη Κάτσικα που πετούσε φωτιές ιδίως στο α’ μέρος χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Γιαννόπουλο, Πρέκα και Δημογιάννη, επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι αποτυπώνει το τελικό αποτέλεσμα. Χρυσός σκόρερ για τους «ροσσονέρι» ήταν και πάλι ο Γιώργος Καζαντζής ο οποίος έβαλε την υπογραφή του με ακόμη ένα τέρμα, σημειώνοντας το τρίτο γκολ σε ισάριθμους αγώνες. Με το τρίποντο αυτό τα Σούρμενα έφτασαν τον Θρίαμβο στην 3η θέση στους 30 βαθμούς έχοντας ωστόσο ένα μας περισσότερο από τους «πράσινους». Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έδειξαν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην δημιουργία μένοντας στην 10η θέση με 22 βαθμούς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, η ομάδα του Θοδωρή Κουτσουδάκη μπήκε δυνατά στο ματς όμως ο Λύρος απέκρουσε σταθερά στο 3’ το σουτ του Λαμπρινάκου. Στο 6’ ο φοβερός Κουνάδης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Γιαννόπουλου, ενώ στην επόμενη φάση ο νεαρός τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του προωθημένο Ακριτίδη. Στο 11’ ο Πρέκας εξαπέλυσε έναν κεραυνό από 25 μέτρα με τη φανέλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 14’ ο Γιαννόπουλος σούταρε με τον Κουνάδη να αποκρούει και στην συνέχεια ο Δημογιάννης δεν κατάφερε σε εξουδετερωμένη εστία να γράψει το 1-0. Στο 18’ ο Μανωλιάδης έβγαλε φάτσα με το αντίπαλο τερματοφύλακα τον Γιαννόπουλο όμως ο Κουνάδης είπε «όχι» στο σουτ του τελευταίου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του Κάτσικα προηγήθηκε όταν ο Μελτίου σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Καζαντζής με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 34’ ο Πρέκας που ξεχώρισε με την απόδοση του πραγματοποίησε όμορφη ατομική ενέργεια, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στο δοκάρι του Κουνάδη. Στο 36’ το Ρουφ απάντηση με τον Τριανταφύλλου να μην μπορεί να νικήσει το Λύριο με διπλή προσπάθεια. Στο 40’ ο Φιλιππίδης είδε το σουτ που έκανε να βρίσκει σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ των Σουρμένων, ο οποίος στο 40’ χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε και πάλι. Στο 41’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φωτόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση και απέναντι στον Λύρο, όμως ο έμπειρος πορτιέρο έδειξε τα αντανακλαστικά του διώχνοντας σε κόρνερ. Η τελευταία φάση του α’ μέρους έλαβε χώρα στο 45’ με το Σσου του Φωτόπουλου να φεύγει άουτ.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενουμενοι μπήκαν δυνατά έχοντας δοκάρι στο 47’ σε εκτέλεση φάουλ του Μπουγιούκου. Στο 59’ το σουτ του Λαμπρινάκου δεν δημιούργησε πρόβλημα στα Σούρμενα. Ενώ στο 66’ ο Παγίδας σέντραρε όμως η κεφαλιά του Φιλιππίδη δεν βρήκε στόχο. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε όταν ο Αναστασόπουλος έβγαλε τετ α τετ τον Γιαννόπουλο που πέρασε τον Κουνάδη όμως βγήκε αρκετά πλάγια με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε να μην έχει τη δύναμηα που χρειαζόταν και τον Μουρδουκούτα να απομακρύνει

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Θοδωρής Κουτσουδάκης) Κουνάδης, Καραμπάς (23’ λ.τρ. Μουρδουκούτας), Παγίδας (76’ Εγγονίδης), Τριανταφύλλου, Μπερτσας, Λαγκαδινός, Γαλάνης (64’ Τριανταφύλλης) , Σπαγγής, Φιλιππίδης, Λαμπρινάκος, Φωτόπουλος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Λύρος, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακίρης, Μπουγιούκος, Πρέκας (90+1 Γκοβίλας), Μανωλιάδης, Καζαντζής, Δημογιάννης (65’ Αναστασόπουλος), Γιαννόπουλος (85’ Κορκολής) .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply